10 Agenții de Servicii Funerare in Moldova

18 Iul 2018
3422
10 Agenții de Servicii Funerare in Moldova

Cimitirele adăpostesc corpurile neînsuflețite ale celor răposați. Un loc trist, unde lacrimile au udat mormintele, locul unde ne luăm rămas bun de cei dragi sufletului. De-a lungul timpului acestea sunt în proces de modernizare. Monumente, fațade, pictate cu portrete și gravate cu cuvinte frumoase dedicate în memoria celor care nu ne mai sunt alături. Pierderea persoanei dragi este un adevărat moment de cumpănă pentru întreaga familie. Ritualul înmormântării reprezintă un șir de pași ce trebuie urmați, o mulțime de bătăi de cap care au loc în cel mai nepotrivit moment, momentul când îți dorești să fii alături ultimele clipe de persoana pe care ai pierdut-o. Este un adevărat haos, o adevărată încercare pentru fiecare membru al familiei. Pentru că înmormântarea oferă un timp limitat și zile numărate pentru a fi organizată, unele familii apelează la servicii funerare. Acestea oferind pachete speciale, care includ toate cele necesare, prin urmare acestea reduc din griji și nenumărate probleme. Agentii funerare  au prețuri speciale și oferă posibilitatea de a procura toate cele necesare.

Servicii funerare in Moldova

Lista prezintă agentii de servicii funerare in Moldova:

Pompe funebre Ritus 14888

Pompe funebre Ritus 14888 oferă servicii funerare complete 24/7, accesibile şi de calitate, staff-ul serviabil şi competent. Compania Ritus-AV este lider pe piaţa serviciilor funerare din Moldova cu mai mult de 20 ani de experienţă în domeniu, calitate şi operativitate garantată.Pompe funebre Ritus 14888

Pompe Funebre "Anghel" 14840

Pompe Funebre "Anghel" 14840 este una din primele companii de prestare a serviciilor funerare din Republicii Moldova. Compania activează pe piața serviciilor funerare mai mult de 20 de ani. Vasta experiență în acest domeniu permite să afirme cu încredere: cu ajutorul companiei veți putea onora cu destoinicie memoria persoanelor apropiate Dumneavoastră.

Ritual Company

Ritual Company este firmă comercială care are de oferit consumatorilor servicii și rechizite necesare pentru înmormântare. Compania propune și un agent care va face mai ușoară organizarea înmormântării.

SobStyl-art

SobStyl-art oferă o gamă largă de servicii funerare, precum și producția și instalarea produselor decorative, construcții și peisagistică.

FunerareMD 

FunerareMD este specializată în prestarea serviciilor funerare și producerea monumentelor funerare pentru persoanele care cu grijă respectă amintirea celor dragi. Compania reușește să satisfacă cele mai exigente cerințe, și tot o dată se bazează pe responsabilitate față de client și importanța calității produselor și serviciilor oferite.FunerareMD

Combinatul Servicii Funerare

Combinatul Servicii Funerare este instituția care gestionează activitatea cimitirelor municipale și funcţionează în baza principiilor de autogestiune.

RITUAL PROF

RITUAL PROF este compania specializată în prestarea serviciilor funerare și organizarea ceremoniilor de înmormântare. Scopul principal al companiei ce activează în acest domeniu delicat de prestare a serviciilor funerare este de a asigura o atitudine decentă față de persoana trecută la cele veșnice.

ElitGran

ElitGran lucrează cu cei mai serioși producători de monumente funerare din țară și din străinătate, oferind o gamă largă de monumente pentru ca are o experiență bogată în acest domeniu. Compania oferă cele mai optimale prețuri la elaborarea monumentelor din granit de calitate superioară  și garanție pe mulți ani înainte.

Memorie Ritual

Memorie Ritual produce monumente din granit. Compania oferă cel mai mare asortiment de pompe funebre și de modeluri de monumente din nordul Moldovei. Clientului i se asigură montarea monumentului și actualizarea locului de înmormântare.

RITUAL Orhei

RITUAL Orhei vă propune un asortiment vast de monumente din granit, peste 200 modele confecționate și mozaic de marmură, la cele mai avantajoase prețuri. Compania realizează orice model de monument, complex funerar din granit la solicitarea Dvs, asigurând instalarea monumentului în orice localitate din țară la cea mai înaltă calitate.

Lista.md v-a oferit informații utile despre agentii funerare. Acum când dvs veți avea nevoie de servicii funerare veți avea acest articol la îndemână.  Înregistrați-vă, abonați-vă la newsletter și lăsați-ne comentarii.
 

Comentarii