Descrierea companiei

WATT TECHNOLOGY SRL va ofera solutii in domeniul energiei regenerabile: vînzarea, proiectarea și instalarea panourilor fotovoltaice de o calitate superioara, de origine italiană.

CALITATE MADE IN ITALY & GERMANY

WATT TECHNOLOGY
Este partener oficial al companiei internaționale PEIMAR (Italia) și HECKERT SOLAR (Germania). Proiectăm și instalăm sisteme fotovoltaice și centrale de tensiune joasă și ȋnaltă, lucrȋnd cu cele mai bune materiale de o calitate ȋnaltă. Experiența de peste 12 ani ȋn domeniul sistemelor fotovoltaice și a electricității ne permite o garanție a serviciilor executate de lungă durată pentru clienții noștri. Experiența, profesionalismul și entuziasmul, combinate cu un suport tehnic și comercial excelent: acestea sunt punctele forte puse la dispoziție clientului.
PRODUCȚIE ȘI TEHNOLOGIE

WATT TECHNOLOGY beneficiază de experiența unor parteneri internaționali de fabricare a modulelor fotovoltaice de înaltă eficiență, realizate pentru a răspunde oricărei cerințe și nevoi. Tot felul de sisteme pot beneficia de calitatea excelentă a panourilor fotovoltaice, atât on-grid, cât și off-grid, deoarece panourile noastre îmbină eficiența pozitivă și fiabilitatea în timp, care este certificată de cele mai bune garanții de pe piață.

Panourile solare produse de WATT TECHNOLOGY sunt supuse unor teste și verificări exigente pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate, performanță și rezistență. Acestea au, de asemenea, o toleranță pozitivă în ceea ce privește puterea și o performanță ridicată chiar și în condiții de lumină ambientală scăzută și vreme extremă, cum ar fi zăpadă abundentă sau vântul.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Accesreal SRL
Accesreal SRL

Firmă cu experiență în servicii de închirieri platforme pentru lucru la înalțime. Oferim clientțlor noștri soluții profesionale pentru lucru la înalțime.  Ce facem?Compania noastră oferă servicii de închiriere a ascensoarelor și platformelor pentru lucru la înălțime. Dacă sunteți interesat de ascensoare de înaltă calitate, care se mențin la un nivel înalt, atunci noi suntem soluția dvs.! ACCESREAL SRL  La baza afacerii noastre se află &ic

Chișinău
Companie ASTERCON
ASTERCON

Compania de construcții Astercon din Chișinău; gestionează, controlează și monitorizează personal, prin echipa sa de profesioniști, întregul proces de dezvoltare a proiectelor sale de apartamente. Toate etapele lor de execuție, de la conceperea proiectului arhitectural și până la finalizarea apartamentelor și predarea clienților, sunt executate la cel mai înalt nivel. În cei 10 ani de activitate, am reușit să câștigăm încrederea clienților prin dedicația pentr

Chișinău
Companie Xline Design
Xline Design

Xline Design este un studiou de design interior specializat în gestionarea proiectelor de design interior incepînd cu etapa de proiectare și pîna la realizarea acestora.Întotdeauna aproape de nevoile clienților noștri și cu o atenție deosebită pentru detalii și optimizarea costurilor, Xline Design încearcă mereu să inoveze și să aducă noi posibilități pentru a găsi confortul și caracterul fiecărui client în designul interior realizat.

Chișinău