Descrierea companiei

Dacă ați folosit un televizor în direct și televizorul dvs. nu acceptă standardul DVB-T. Va trebui să faci ceva mai devreme sau mai târziu dacă vrei să ții pasul cu evenimentele mondiale. Cumpărarea unui televizor nou este costisitoare, mai ales dacă sunt mai multe. De ce să nu cumpărați un atașament? La urma urmei, acest lucru nu numai că va rezolva problema cu televiziunea, ci va deschide și oportunități complet noi pentru tine! De exemplu, vizionarea videoclipurilor de pe YouTube sau TikTok.

Pe internet suntem bombardați cu informații. Este mai ușor ca niciodată să te pierzi în abundența de modele din ani diferiți și să iei ceva nu tocmai relevant la un preț umflat. De ce este important? Pentru că vă cheltuiți banii și vrem să fiți un utilizator fericit până la urmă.

Dacă cumpărați un set TV box smart TV modern bazat pe Android, alegeți dispozitive care rulează pe cea mai recentă versiune de software, atunci veți ține pasul cu tehnologia și veți obține toate caracteristicile moderne. Nu uita, versiunile noi sunt lansate cam o dată pe an, iar pentru ca aplicațiile să funcționeze corect, acestea trebuie actualizate.

Decodificatoarele care au părăsit linia de asamblare în 2016-2017 nu au fost actualizate de câțiva ani, declinul lor este foarte aproape. De exemplu, pe odinioară popularul TV-BOX MX PRO-4k pe OS Android 5.1, nu toate aplicațiile funcționează, deși a fost la vânzare de la unii furnizori chiar și în 2019. Și deși la un moment dat a fost considerat un model de buget solid și a îndeplinit pe deplin cerințele, clienții care l-au cumpărat anul trecut este puțin probabil să fie mulțumiți. Într-un an sau doi, versiunile 7.0 și 8.1 vor deveni și ele învechite, ceea ce înseamnă că aplicațiile tale nu vor fi actualizate și nu vor mai funcționa la un moment dat.

În plus, la fiecare câțiva ani sunt lansate „super-versiuni”, care nu numai că actualizează sistemul, dar uneori schimbă radical meniul și interfața în sine, adăugând funcționalitate. Nu le place tuturor, dezvoltatorii au nevoie de obicei de încă câteva luni pentru a remedia locurile brute și erorile, dar în cele din urmă toată lumea va fi fericită. Deci, ultima „super-versiune” - Android 10 a fost lansată la sfârșitul anului 2019. Dacă în primele două luni a fost încă posibil să spunem că era umed, atunci în momentul de jos toate deficiențele au fost remediate și Merge bine.

De aceea vă sfătuim să alegeți dispozitive care sunt produse inițial pentru versiunea 10, în cel mai extrem caz, Android 9.0, ca la modelele a95x max, a95x pro. În acest caz, producătorul a verificat și a testat inițial compatibilitatea dispozitivului dvs. cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare.

Chiar dacă dispozitivul dvs. vechi a trecut la un sistem nou, dar a fost proiectat inițial pentru o versiune veche de Android, este posibil ca unele dintre noile funcții să nu fie disponibile pe cel nou. Din păcate, odată cu dezvoltarea modernă a tehnologiei, software-ul devine învechit mai repede decât hardware-ul eșuează și adesea gadget-urile eșuează, nu din cauza unei defecțiuni, ci pur și simplu versiunea lor de software este depășită.

Nu va trebui să plătești de două ori. Prin achiziționarea unui set-top box cu o versiune învechită de Android, îi scurtați durata de viață. O selecție de set-top box-uri pe Android 10, care este garantat să funcționeze pentru o lungă perioadă de timp, consultați site-ul nostru.

Subcategorii: Servicii televiziune

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Tipografie Pictografic S.R.L
Tipografie Pictografic S.R.L

Tipografia PICTOGRAFIC S.R.L, a fost creată pentru a contribui la dezvoltarea societății, aplicarea și promovarea ideilor moderne în domeniul imprimării. Servicii de imprimare, tipar format mare, tipar digital, tipar offset, materiale promotionale, papetarie de afaceri, poligrafie, stickere, bannere, pelicula adezivă, carti de vizită, mape, broșuri, carnete, roll-up, x-bannere, pliante, meniuri, etc.  Creăm pentru Succes - FII EFECTIV !Tipografia PICTOGRAFIC S.R.L, a fost creată

Chișinău
Companie UNITE GROUP
UNITE GROUP

UniteGroup  oferă o gamă largă de servicii pentru proiectarea și dezvoltarea site-urilor care sunt implementate folosind cele mai noi tehnologii și experiență profesională. UniteGroup vă va ajuta să construiți  marca companiei  și să îmbunătățiți prezența online a acesteia.

Bălți
Companie VReklame
VReklame

Compania se angajează să desfășoare campanii publicitare și să plaseze reclame pe toate mijloacele de publicitate posibile.

Bălți