Descrierea companiei

Pentru nimeni nu e secret , că permisul de conducere nu este o problemă. Şcoli Auto sunt atît de multe, încît nu este dificil să intuiţi nivelul de pregatire al ficărei. În primul rînd, e necesar să decideţi, de ce aveţi nevoie de Permis de Conducere. Dacă a conduce automobilul e la modă şi îl doriţi pentru că îl au prietenii şi cunoştinţele dumneavoastră, e destul de să găsiţi o şcoală care propune "preţuri avantajoase" şi "garantează susţinerea testelor la secția de examinare". O astfel formulare înseamnă că lecţiile vor fi, probabil, formale, şi pe parcursul studiilor veţi fi obligaţi să investiţi bani suplimentari pentru "Certificatul" de şcolarizare, pentru amortizarea automobilului şi aşa mai departe. Dar despre "garanţie" nu poate fi nici vorbă.
Absolut altfel trebuie să alegeţi şcoala auto, dacă într-adevăr aţi hotărît să învăţaţi să conduceţi automobilul, şi să vă simţiţi în siguranţă şi securitate la volan.
Nu vă veţi dezamăgi, şi în viitor veţi fi mulţumiţi, dacă veţi invăţa să conduceţi automobilul in scoala auto SRL "TristanAuto".
Cinstea, siguranţa, profesionalismul – acestea sunt principiile de bază în lucrul şcolii auto SRL "TristanAuto". Sperăm că cunoştinţa cu şcoala auto SRL "TristanAuto", care aţi făcut-o pe aceste file informaţionale, se va prelungi, şi în curînd vă vom vedea in rîndurile studenţilor noştri, şi prin urmare - a posesorilor fericiţi ai permisului de conducere!

 • Şcoala auto SRL "TristanAuto" este reprezentanța oficilă in Bălți a școlii CIPTI (Centrul de Instruire a Personalului pentru Transporturi Internaționale) din Chișinău care oferă:
 • Instruire "Şofer Internaţional"
 • Recalificare "Şofer Internaţional"
 • Instruire "Şofer ce efectueaza Transport Rutier de Călători"
 • Instruire "Şofer ce efectueaza Transport Rutier de Călători în regim de TAXI"
 • Instruire "Manager pentru organizarea transportului Naţional şi Internaţional de Mărfuri şi Călători"
 • Recalificare "Manager pentru organizarea transportului Naţional şi Internaţional de Mărfuri şi Călători"
 • Instruire, Recalificare "Şofer pentru Transportarea Mărfurilor Periculoase" (ADR) - prelată
 • Instruire, Recalificare "Şofer pentru Transportarea Mărfurilor Periculoase" (ADR) - cisternă / (ADR) - clasa 1
 • Conducătorul auto de transport în utilizarea tahografului digital
 • Instruire "Expeditor Internaţional FIATA"
 • Instruire "Manager pentru Transportarea Mărfurilor Periculoase (ADR)"
 • Instruire "Manager CPC"
 • Instruire "Expert pentru testarea tehnică a autovehiculelor şi remorcilor acestora"
 • Managerul (operatorul) de transport în utilizarea tahografului digital
 • Recalificare "Şofer ce efectueaza Transport Rutier de Călători", "Şofer ce efectueaza Transport Rutier de Călători în regim de TAXI"
Subcategorii: Alte tipuri de școli
Cuvintele cheie: Școli Auto.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie ETM Moldova School and Model Agency
ETM Moldova School and Model Agency

ETM Moldova School and Model Agency a fost înființat în anul 1990, și până în prezent este una dintre cele mai bune școli de modeling din lume. Aceasta reprezentă unele dintre cele mai de succes fețe ale industriei modei. O echipă dedicată de profesioniști cu înaltă experiență a permis ca școala de modeling să-și crească succesul și să domine lumea modei.

Chișinău
Companie Mone Models
Mone Models

Mone Models este prima școală de modeling pentru copii și adulți în Chișinău. Mone Models Academy te va ajuta să obţii noi cunoștințe și abilităţi, să faci snap-uri de calitate, video walkthrough şi prezentări, să creezi portofoliul și să faci primii pași în cariera unui model de succes. La Mone Models se ţine cont de o abordare holistică ce cuprinde nu numai munca privind reprezentarea externă, ci și dezvoltarea personală a viitoarei modele. Programul Academiei include două sub

Chișinău
Companie Academia Internațională de Modă și Design
Academia Internațională de Modă și Design

Bun venit la prima și unica Academie Internațională de Modă și Design din Republica Moldova!

Chișinău