Descrierea companiei

Pentru nimeni nu e secret , că permisul de conducere nu este o problemă. Şcoli Auto sunt atît de multe, încît nu este dificil să intuiţi nivelul de pregatire al ficărei. În primul rînd, e necesar să decideţi, de ce aveţi nevoie de Permis de Conducere. Dacă a conduce automobilul e la modă şi îl doriţi pentru că îl au prietenii şi cunoştinţele dumneavoastră, e destul de să găsiţi o şcoală care propune "preţuri avantajoase" şi "garantează susţinerea testelor la secția de examinare". O astfel formulare înseamnă că lecţiile vor fi, probabil, formale, şi pe parcursul studiilor veţi fi obligaţi să investiţi bani suplimentari pentru "Certificatul" de şcolarizare, pentru amortizarea automobilului şi aşa mai departe. Dar despre "garanţie" nu poate fi nici vorbă.
Absolut altfel trebuie să alegeţi şcoala auto, dacă într-adevăr aţi hotărît să învăţaţi să conduceţi automobilul, şi să vă simţiţi în siguranţă şi securitate la volan.
Nu vă veţi dezamăgi, şi în viitor veţi fi mulţumiţi, dacă veţi invăţa să conduceţi automobilul in scoala auto SRL "TristanAuto".
Cinstea, siguranţa, profesionalismul – acestea sunt principiile de bază în lucrul şcolii auto SRL "TristanAuto". Sperăm că cunoştinţa cu şcoala auto SRL "TristanAuto", care aţi făcut-o pe aceste file informaţionale, se va prelungi, şi în curînd vă vom vedea in rîndurile studenţilor noştri, şi prin urmare - a posesorilor fericiţi ai permisului de conducere!

 • Şcoala auto SRL "TristanAuto" este reprezentanța oficilă in Bălți a școlii CIPTI (Centrul de Instruire a Personalului pentru Transporturi Internaționale) din Chișinău care oferă:
 • Instruire "Şofer Internaţional"
 • Recalificare "Şofer Internaţional"
 • Instruire "Şofer ce efectueaza Transport Rutier de Călători"
 • Instruire "Şofer ce efectueaza Transport Rutier de Călători în regim de TAXI"
 • Instruire "Manager pentru organizarea transportului Naţional şi Internaţional de Mărfuri şi Călători"
 • Recalificare "Manager pentru organizarea transportului Naţional şi Internaţional de Mărfuri şi Călători"
 • Instruire, Recalificare "Şofer pentru Transportarea Mărfurilor Periculoase" (ADR) - prelată
 • Instruire, Recalificare "Şofer pentru Transportarea Mărfurilor Periculoase" (ADR) - cisternă / (ADR) - clasa 1
 • Conducătorul auto de transport în utilizarea tahografului digital
 • Instruire "Expeditor Internaţional FIATA"
 • Instruire "Manager pentru Transportarea Mărfurilor Periculoase (ADR)"
 • Instruire "Manager CPC"
 • Instruire "Expert pentru testarea tehnică a autovehiculelor şi remorcilor acestora"
 • Managerul (operatorul) de transport în utilizarea tahografului digital
 • Recalificare "Şofer ce efectueaza Transport Rutier de Călători", "Şofer ce efectueaza Transport Rutier de Călători în regim de TAXI"
Subcategorii: Alte tipuri de școli
Cuvintele cheie: Școli Auto.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Little Modelling School
Little Modelling School

Little Modelling School oferă clienților săi cele mai bune servicii atât la nivel național, cât și internațional. Little Modelling School pune mare accent pe relațiile sale cu clienții săi prin selectarea cu atenție a modelelor sale, cu scopul de a găsi o potrivire perfectă pentru clienții săi. Little Modelling School se străduiește să ofere modele/fotomodele în mod constant clienților săi și, în mod natural, să ofere îndrumare și management de calitate modelelor/fo

Chișinău
Companie ManiEra
ManiEra

ManiERA este o platformă de educație pentru copii, care organizează și desfășoară lecții de bune maniere pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani.

Chișinău
Companie Fantastic English
Fantastic English

Noi suntem Fantastic English – Școala de Engleză care pune accent pe învățarea limbii Engleze în cel mai eficient mod posibil. Calitatea cursurilor noastre, timp de 7 ani, sunt apreciate de către 25 000 de studenți din Republica Moldova și România. Studenții noștri ne aleg pentru următoarele valori: Sinceritate Calitate Corectitudine Integritate

Chișinău