Descrierea companiei

Compania TRIS lucrează în prestarea serviciilor auto din 1996 și de mulți ani a câștigat o reputație sigură în rândul clienților săi, datorit serviciilor de înaltă calitate și profesionalismul angajaților care își cunosc meseria.

Anvelope, jante din aliaj, baterii pentru autoturisme și camioane. TRIS S.R.L. oferă o gama variata de anvelope pentru perioadele de vară și iarnă, atât pentru autoturisme cât și pentru: microbuze, 4x4, camioane, utilaje agricole și de carieră. În magazinul TRIS S.R.L. poți cumpăra anvelope de la cei mai cunoscuți și de încredere producători: GOODYEAR, DUNLOP, FULDA, SAVA, DEBICA, BRIDGESTONE, FIRESTONE, HANKOOK, SAILUN, precum și jante din aliaj RIAL fabricate în Germania.

Cuvintele cheie: Autoturisme, Autobuze și Microbuze, Camioane, Motociclete și ATV-uri, Echipament Moto, Piese de Schimb, Dezmembrare Autoturisme, Jante și Anvelope, Materiale și Accesorii, Scule și Echipamente, Parbrize și Lumini Auto, Piese pentru Moto, Scaune Auto pentru Copii.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie avtoevacuator.md
avtoevacuator.md

Puteți apela un camion de remorcare printr-un apel, mesaj WhatsApp/Viber sau cerere pe site. Apoi începem o căutare activă a echipamentului special cel mai apropiat de tine

Chișinău
Companie evacuator-chisinau.md
evacuator-chisinau.md

Indiferent de ora din zi sau din noapte, suntem întotdeauna gata să vă venim în ajutor și să vă oferim servicii de remorcare rapide și de înaltă calitate 24/7.

Chișinău
Companie pastrare-anvelope.md
pastrare-anvelope.md

service comod si profesionist, specialistii nostri imediat dupa apel vin la dumneavoastra, oriunde v-ati afla, astfel incat sa puteti preda anvelopele pentru intretinere.

Chișinău