Descrierea companiei

The Old Street Cafe este o cafenea (Chișinău) unde puteți degusta mai multe sortimente de cafea și deserturi delicioase. Localul oferă o vibrație specială pe care o veți simți imediat cum veți pășit înăuntru. De asemenea, aici veți găsi confortul de care aveți nevoie după zilele obositoare de muncă. Tot aici vă puteți izola de agitația cotidiană și să vă începeți ziua cu forțe proaspete.

Subcategorii: Cafenele
Cuvintele cheie: Cafea, Ceai, Băuturi Nealcoolice, Wi-Fi, Terasă.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Bamboo
Bamboo

Suși la comandă Prețurile noastre vă vor înnebuniGătim ca zeiiDelicios, linge-ți degetele

Bălți
Companie Roata Vremii Restaurant-muzeu
Roata Vremii Restaurant-muzeu

Restaurantul-Muzeu "Roata Vremii" reprezinta leaganul istoriei si culturii Moldovei. Fiecare obiect de arta de aici reprezinta o particica a folclorului si a sufletului romanesc. Basarabia (sau Moldova) se afla intre riurile Prut si Nistru. Multimea elementelor traditionale prezente aici da o senzatie de calatorie in timp, in vremurile in care oamenii mincau sanatos, mult si bine. Fiece incapere a restaurantului oglindeste etape sau momente importante din istoria tarii Moldovei.

Chișinău
Companie Artic Nova SRL
Artic Nova SRL

Pe malul dulce al bătrânului Nistru găsești  un refugiu perfect cind fugi de zgomotul orașelor.                                Pensiunea   „Fata Morgana” își așteaptă cu drag oaspeții să se relaxeze, să guste din savoarea clipelor ce trec pe neobservate,  sa admire peisaje încântătoare, melodii ale  valurilor cuminți ce creaza  o ambianță de poveste. L

Dubăsari