Descrierea companiei

Compania "CATOL LUX" SRL este cunoscută pe piața Moldovei încă din anul 2003. Specializarea principală este vânzarea cu amănuntul și cu ridicata a accesoriilor auto, a produselor chimice pentru automobile, a uleiurilor pentru automobile și a filtrelor. Compania este distribuitorul oficial al multor producători renumiți de uleiuri auto, produse chimice auto, filtre, baterii, anvelope, accesorii etc

       Firma de «CATOL LUX» SRL are la dispoziție 4 centre de servicii sale, depozite, transport.

Noi deținem mai mult de 18 puncte de vânzare și 3 baze de vânzare cu ridicata

situate în cele mai aglomerate locuri de pe piețele auto din Moldova. Datorită profesionalismului angajaților noștri și a metodelor flexibile de lucru, reușim să menținem o gamă largă de produse ale producătorilor autohtoni și străini - peste 18.000 de produse.

În prezent, "CATOL LUX" SRL este furnizor de accesorii auto pentru rețeaua de stații de alimentare LUK-OIL (98 de stații de alimentare) și BEMOL (39 de stații de alimentare și numărul lor va crește).

            Pe baza principiului griji  de clienți, oferim produse și servicii care întrunesc o gamă largă de cerințe ale consumatorilor. Clienții noștri sunt întotdeauna disponibili:
Sistem flexibil de reducere;
Diverse opțiuni de plată;
Forma optimizată de primire a comenzilor: prin telefon, fax, e-mail;
Servicii ale unui manager personal care ține evidența întregului lanț de la plasarea unei comenzi la primirea acestuia;
Livrarea în Chișinău și în întreaga Moldova;
Furnizarea de certificate de calitate emise de partenerii noștri, precum și o garanție pentru bunuri;

Noi chiar lucrăm pentru tine!

Și acestea nu sunt doar vorbe :-)

Cuvintele cheie: Jante și Anvelope, Piese de Schimb, Materiale și Accesorii.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie REAL MEN Car Wash
REAL MEN Car Wash

Servicii spălătorie auto. str. Calea Ieșilor, 8. (în spatele la C.C. "Zorile"). Nr. de tel: 060577776

Chișinău
Companie Shumoff Moldova
Shumoff Moldova

Specialitatea noastră este izolarea fonică a mașinilor. www.shumoff.md Calitatea materialelor a fost confirmată de numeroase premii și evaluări.Doriți să faci totul singur? Puteți cumpăra materiale pentru izolarea fonică a unei mașini Shumoff de la noi, consultanții noștri vă vor ajuta cu selectarea materialelor necesare special pentru mașina dvs. și scop la cele mai accesibile prețuri, precum și vă vor oferi toate informațiile necesare pentru munca independentă.

Chișinău
Companie AUTO MALL
AUTO MALL

Una din cele mai masive distribuitoare companii de piese-auto pentru o gamă variată de vehicule din Republica Moldova! Anunță angajarea pentru următoarele posturi vacante:

Chișinău