Descrierea companiei

Fondată în 2014, ca urmare a multitudinii de probleme și dificultăți întâlnite în șantierele din Republica Moldova la hidroizolările și impermiabilizările acoperișurilor plane, executate cu produse clasice cum ar fi membrane bituminoase, cartoane bituminoase. Am avut ca scop introducerea pe piață a celor mai contemporane produse și celor mai moderne tehnologii. Fiind folosite în toată lumea în contextul progresului galopant atât în construcții cât și în alte industrii, punerea în aplicare a materialelor premium clas produse de liderii din acest domeniu cum ar fi compania Alchimica, a devenit obiectiv primar în vederea satisfacerii cererii de pe piața autohtonă. Alchimica devenită echivalentul efectivității și a durabilității de mai bine de 40 de ani, continuă o înaintare constantă spre inovație, siguranță și încredere, astfel instituind practica lucrărilor de hidroizolare la standarde mondiale și în țara noastră.

Hidroizolația este un proces de etanșeizare a unei suprafețe pentru evitarea pătrunderii sau pierderii de lichide. Așa cum un acoperiș are rolul de a păstra o construție ferită de precipitații in domeniul construcțiilor acvatice hidroizolația are menirea de a forma un strat etanș care sa protejeze diversele suprafețe ce ar putea fi in contat cu apa (terase, balcoane, subsoluri, pardoseli, bazine de colectare a apei, acoperișuri verzi, fose, canale, piscine, băi, etc).

Lucrările de hidroizolație sunt, în general lucrări ascunse de ochii lumii (hidroizolația fundației unei clădiri, hidroiizolația unui acoperiș verde, hidroizolația unei piscine, hidroizolația unui lac ornamental) prin urmare orice greșeli, accidente ce produc zone neetanșe vor fi observate doar cand este prea tarziu (acoperișuri, pivnițe cu infiltrații, iazuri cu scăpări de apa, etc). Remedierea acestor probleme sunt foarte costisitoare uneori, găsirea punctelor critice este foarte grea, aproape imposibilă în unele situații. Din acest motiv execuția lucrărilor de hidroizolații in conformitate cu standardele cerute, care să ofere clientului garanția unei exploatări de durată și fără evenimente neplăcute, este imperativ necesară.

Cuvintele cheie: Arhitectură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Colass SA
Colass SA

S.A.Colass - partenerul tău de încredere în construcţia obiectelor pentru colectarea, păstrarea şi prelucrarea cerealelor. PROIECTĂM * EXECUTĂM * CONSTRUIM

Chișinău
Companie Huse Scaune Md
Huse Scaune Md

Huse de scaun pentru bucatarie, sufragerie, living si dormitor, restaurant, bar. Preturi de producator.

Chișinău
Companie Clean Service Group
Clean Service Group

Cel mai bun serviciu de curățătorie chimică din Moldova.Specialiști cu experiență ai companiei „Clean Service Group” vor efectua în mod eficient și rapid curățarea chimică a covoarelor, curățarea spațiilor de birouri și a gospodăriei, curățarea după renovare, curățarea generală, spălarea geamurilor și vitrinelor, alegerea metodei de tratament și a detergenților corespunzători. Dacă sunteți interesat de servicii de curățenie în Chișinău sau în alte zone, vă rugăm să

Chișinău