Descrierea companiei

Serviciu profesional de curățare a canalizării cu rezultat 100%.
Folosind echipamente moderne specializate, specialiștii cu peste 10 ani de experiență vor elimina blocajele conductelor de canalizare în câteva minute, cu o garanție a „conductelor curate” timp de mulți ani.Acceptarea aplicațiilor pentru curățarea non-stop.
Consultare gratuită prin telefon. Plecare imediată la adresa specificată. Prețurile pentru serviciile de curățare a conductelor de canalizare sunt mai mici decât media pieței din Moldova!

Subcategorii: Servicii publice(Altele)
Cuvintele cheie: Asistență socială.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie DESCHIDEREA LACATELOR IN CHISINAU
DESCHIDEREA LACATELOR IN CHISINAU

Deblocarea oricarui tip de lacat, fara a provoca daune usii, incepand cu 150 lei. Sosirea mesterului-din 10 min in Chisinau! Мы предостовляем весь спектр услуг по обслуживания замков в металлических дверях, деревянных дверях, пластиковых дверей, сейфов, гаражей и т.д. Noi va propunem toata gama de servicii privind incuietorile usilor metalice, usile de lemn, usile termopan, safeuri, garaje s.a.

Chișinău
Companie Oplata.md
Oplata.md

Oplata.md este platfomă comodă pentru a efectua plăți online fără înregistrare. Pe site-ul oplata.md ai posibilitatea să achiți o gamă largă de facturi și servicii: achită telefonia mobilă, servicii comunale, internet, credite sau plăți de stat. Introduce datele din chitanță și plătește folosind orice card bancar, portofele electronice și chiar cryptovaluta!

Chișinău
Companie BULR - BULR LEGAL ADVISERS
BULR - BULR LEGAL ADVISERS

Suntem cea mai mare companie de consultanță juridica si financiara din Republica Moldova. Servicii de consultanta pentru companii care se adapteaza la conditii est-europene.

Chișinău