Descrierea companiei

Restaurantul Select se specializează doar pe evenimente de tip banchet și nu lucrează în regim de zi. Datorită acestui fapt noi știm sigur specificul fiecărei sărbători pe care o deservim și avem competența necesară ca să garantăm succesul evenimentului Dvs. 

Dispunem de 3 săli de banchete în Chișinău.

-Sala Select - până la 26 persoane
-Sala Neoclasic - de la 50 la 100 persoane
-Sala Fusion - de la 80 la 250 persoane


Pentru evenimente de diferită amploare, vă punem la dispoziție trei sali de banchet și două terase. Astfel, puteți să ne vizitați atunci când vă programați o zi de naștere cu 15 invitați sau o nuntă de 200 de persoane. 
Vezi sălile - https://select.md/ro/

!!! Pentru evenimentele organizate în perioada rece a anului oferim 20% recducere la meniul final sau toate băuturile gratuit și nelimitat.

Restaurant potrivit pentru evenimente precum - Nunta, Cumetrie, Zile de naștere și Aniversări, Conferințe și Evenimente Corporative.
Punctele noastre forte sunt: 

  • Bucătărie excelentă și diversă
  • Personal amabil și profesionist
  • Designul modern al sălilor
  • Oferte speciale,reduceri și bonusuri
  • Controlul calității și siguranței

De asemenea, oferim servicii Catering https://select.md/ro/catering/

Meniul general al Restaurantului conține peste 300 feluri de bucate pentru servire individuală și peste 100 gustări de tip fingerfood. Această diversitate ne permite să fim foarte flexibili pentru clienții noștri și să oferim servicii de catering pentru evenimente de orice amploare.

În oferta catering este inclus:

  • Meniu variat
  • Servicii logistice complete 
  • Transportarea bucatelor în mașini specializate
  • Deservire profesionistă și desemnarea unui Event Manager
  • Preț transparent, format în condiții individuale

<div id="gtx-trans" style="position: absolute; left: -27px; top: 222px;"> <div class="gtx-trans-icon"> </div> </div>
Subcategorii: Restaurante
Cuvintele cheie: Săli de banchet.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie LaFlora
LaFlora

Florile sunt cel mai de dorit cadou pentru multe femei. Dacă dintr-un anumit motiv nu puteți livra personal buchetul, atunci vă vom ajuta cu plăcere.

Chișinău
Companie Compot Cofetărie Bălți
Compot Cofetărie Bălți

Adevărații experți în arta cofetăriei, prepară pentru tine deserturi delicioase, utilizând doar ingrediente proaspete și de calitate înaltă. Nici o dimineață nu începe bine fără băutura ta preferata! La “Campot” ai ceaiuri selecte, cafea aromată și compot savuros pentru ca fiecare zi să înceapă cu dreptul. Avem grijă să te simți confortabil, de aceea atragem atenția la cele mai mici detalii și îți oferim toate condițiile pentru a te simți ca acasă.

Bălți
Companie MuzCafe&muzzette -Karaoke-
MuzCafe&muzzette -Karaoke-

muzCafe&muzzette -=KARAOKE=- creeaza-ti dispozitia! Urați un bun venit echipei si brand-ului, în puternica rețea de karaoke, muzCafe-creeaza-ți dispozitia! Te așteptăm cu drag, dispoziție buna meniu gustos și sănătos, iar atmosfera te va face să dorești să revii. Evadează cu prietenii în cel mai disitractiv karaoke club din Chișinau.

Chișinău