Descrierea companiei

Restaurantul Select se specializează doar pe evenimente de tip banchet și nu lucrează în regim de zi. Datorită acestui fapt noi știm sigur specificul fiecărei sărbători pe care o deservim și avem competența necesară ca să garantăm succesul evenimentului Dvs. 

Dispunem de 3 săli de banchete în Chișinău.

-Sala Select - până la 26 persoane
-Sala Neoclasic - de la 50 la 100 persoane
-Sala Fusion - de la 80 la 250 persoane


Pentru evenimente de diferită amploare, vă punem la dispoziție trei sali de banchet și două terase. Astfel, puteți să ne vizitați atunci când vă programați o zi de naștere cu 15 invitați sau o nuntă de 200 de persoane. 
Vezi sălile - https://select.md/ro/

!!! Pentru evenimentele organizate în perioada rece a anului oferim 20% recducere la meniul final sau toate băuturile gratuit și nelimitat.

Restaurant potrivit pentru evenimente precum - Nunta, Cumetrie, Zile de naștere și Aniversări, Conferințe și Evenimente Corporative.
Punctele noastre forte sunt: 

  • Bucătărie excelentă și diversă
  • Personal amabil și profesionist
  • Designul modern al sălilor
  • Oferte speciale,reduceri și bonusuri
  • Controlul calității și siguranței

De asemenea, oferim servicii Catering https://select.md/ro/catering/

Meniul general al Restaurantului conține peste 300 feluri de bucate pentru servire individuală și peste 100 gustări de tip fingerfood. Această diversitate ne permite să fim foarte flexibili pentru clienții noștri și să oferim servicii de catering pentru evenimente de orice amploare.

În oferta catering este inclus:

  • Meniu variat
  • Servicii logistice complete 
  • Transportarea bucatelor în mașini specializate
  • Deservire profesionistă și desemnarea unui Event Manager
  • Preț transparent, format în condiții individuale

<div id="gtx-trans" style="position: absolute; left: -27px; top: 222px;"> <div class="gtx-trans-icon"> </div> </div>
Subcategorii: Restaurante
Cuvintele cheie: Săli de banchet.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Maguro
Maguro

La Maguro găsiți modestia, simplitatea, devotamentul față de stilul ales și bucatele delicioase, toate pentru a satisface și cele mai capricioase pofte ale Chișinăuenilor.

Chișinău
Companie DoorDom. Quest Rooms Moldova
DoorDom. Quest Rooms Moldova

CE ESTE QUEST ROOM-UL? Sunteți total implicați în subiect. Veți petrece timpul într-un mod de neuitat împreună cu prieteni voștri. În căutarea indiciilor, fiecare din voi va putea să se manifeste propunând cea mai bună idee de evadare. Fiecare escape room este plin de enigme tematice și mecanisme. Găsind fiecare însărcinare și deslușind fiecare indiciu, veți fi tot mai aproape de a trece peste toate provocările.Folosiți timpul cu sens – aveți doar 9

Chișinău
Companie Bucate pe roate
Bucate pe roate

Odată ce produsele ajung la bucătărie, sunt repartizate pe secții corespunzătoare tipului lor, legume - secția legume, brânză - secția lactate, crupe - produse de băcănie. În fiecare din secție se respectă cu rigiditate temperatura necesară de păstrare a produselor.   Sunteti infometati si nu despuneti de posibilitati sa iesiti undeva??? "Bucate pe roate" ca la mama pe saturate Va propune prinz fierbinte, proaspat si gustos cu livrare la locul unde va aflati. Daca comandati 10 s

Chișinău