Descrierea companiei

Restaurantul Select se specializează doar pe evenimente de tip banchet și nu lucrează în regim de zi. Datorită acestui fapt noi știm sigur specificul fiecărei sărbători pe care o deservim și avem competența necesară ca să garantăm succesul evenimentului Dvs. 

Dispunem de 3 săli de banchete în Chișinău.

-Sala Select - până la 26 persoane
-Sala Neoclasic - de la 50 la 100 persoane
-Sala Fusion - de la 80 la 250 persoane


Pentru evenimente de diferită amploare, vă punem la dispoziție trei sali de banchet și două terase. Astfel, puteți să ne vizitați atunci când vă programați o zi de naștere cu 15 invitați sau o nuntă de 200 de persoane. 
Vezi sălile - https://select.md/ro/

!!! Pentru evenimentele organizate în perioada rece a anului oferim 20% recducere la meniul final sau toate băuturile gratuit și nelimitat.

Restaurant potrivit pentru evenimente precum - Nunta, Cumetrie, Zile de naștere și Aniversări, Conferințe și Evenimente Corporative.
Punctele noastre forte sunt: 

  • Bucătărie excelentă și diversă
  • Personal amabil și profesionist
  • Designul modern al sălilor
  • Oferte speciale,reduceri și bonusuri
  • Controlul calității și siguranței

De asemenea, oferim servicii Catering https://select.md/ro/catering/

Meniul general al Restaurantului conține peste 300 feluri de bucate pentru servire individuală și peste 100 gustări de tip fingerfood. Această diversitate ne permite să fim foarte flexibili pentru clienții noștri și să oferim servicii de catering pentru evenimente de orice amploare.

În oferta catering este inclus:

  • Meniu variat
  • Servicii logistice complete 
  • Transportarea bucatelor în mașini specializate
  • Deservire profesionistă și desemnarea unui Event Manager
  • Preț transparent, format în condiții individuale

<div id="gtx-trans" style="position: absolute; left: -27px; top: 222px;"> <div class="gtx-trans-icon"> </div> </div>
Subcategorii: Restaurante
Cuvintele cheie: Săli de banchet.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Compot Cofetărie Bălți
Compot Cofetărie Bălți

Adevărații experți în arta cofetăriei, prepară pentru tine deserturi delicioase, utilizând doar ingrediente proaspete și de calitate înaltă. Nici o dimineață nu începe bine fără băutura ta preferata! La “Campot” ai ceaiuri selecte, cafea aromată și compot savuros pentru ca fiecare zi să înceapă cu dreptul. Avem grijă să te simți confortabil, de aceea atragem atenția la cele mai mici detalii și îți oferim toate condițiile pentru a te simți ca acasă.

Bălți
Companie Corina SRL
Corina SRL

Compania "CORINA" SRL activeaza pe piata din Moldova incepand cu 1992 fiind una dintre agentiile turistice de frunte din Republica Moldova. Am cucerit recunoasterea internationala datorita calitatii serviciilor oferite si relatiilor cu publicul. Compania a fost mentionata cu premii internationale: Arca de Aur a Europei (pentru tendinta constanta spre perfectiune), Premiul International de Platina si Grand Prix Mercuriu de Aur acasa. Avem parteneri in multe tari din intreaga lume: in Germania, Fr

Chișinău
Companie Victoria Market Bălți
Victoria Market Bălți

Ți-e poftă de ceva dulce? La Victoria Market Bălți ai o gamă variată de dulciuri #SweetPresident mereu proaspete și delicioase, vor impresiona chiar și un gurmand adevărat.Să alegi oare un coșuleț cu fructe, tort Napoleon ,ecler de vanilie, sau poate macarons? Toate acestea și multe alte dulciuri te asteaptă în magazinul nostru. 

Bălți