Descrierea companiei

Restaurantul Select se specializează doar pe evenimente de tip banchet și nu lucrează în regim de zi. Datorită acestui fapt noi știm sigur specificul fiecărei sărbători pe care o deservim și avem competența necesară ca să garantăm succesul evenimentului Dvs. 

Dispunem de 3 săli de banchete în Chișinău.

-Sala Select - până la 26 persoane
-Sala Neoclasic - de la 50 la 100 persoane
-Sala Fusion - de la 80 la 250 persoane


Pentru evenimente de diferită amploare, vă punem la dispoziție trei sali de banchet și două terase. Astfel, puteți să ne vizitați atunci când vă programați o zi de naștere cu 15 invitați sau o nuntă de 200 de persoane. 
Vezi sălile - https://select.md/ro/

!!! Pentru evenimentele organizate în perioada rece a anului oferim 20% recducere la meniul final sau toate băuturile gratuit și nelimitat.

Restaurant potrivit pentru evenimente precum - Nunta, Cumetrie, Zile de naștere și Aniversări, Conferințe și Evenimente Corporative.
Punctele noastre forte sunt: 

  • Bucătărie excelentă și diversă
  • Personal amabil și profesionist
  • Designul modern al sălilor
  • Oferte speciale,reduceri și bonusuri
  • Controlul calității și siguranței

De asemenea, oferim servicii Catering https://select.md/ro/catering/

Meniul general al Restaurantului conține peste 300 feluri de bucate pentru servire individuală și peste 100 gustări de tip fingerfood. Această diversitate ne permite să fim foarte flexibili pentru clienții noștri și să oferim servicii de catering pentru evenimente de orice amploare.

În oferta catering este inclus:

  • Meniu variat
  • Servicii logistice complete 
  • Transportarea bucatelor în mașini specializate
  • Deservire profesionistă și desemnarea unui Event Manager
  • Preț transparent, format în condiții individuale

<div id="gtx-trans" style="position: absolute; left: -27px; top: 222px;"> <div class="gtx-trans-icon"> </div> </div>
Subcategorii: Restaurante
Cuvintele cheie: Săli de banchet.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Restaurant NOROC Bălți
Restaurant NOROC Bălți

Un local superb, care se ridică la cele mai înalte așteptări. Experiența și atenția la detalii ne recomandă!

Bălți
Companie ASIATIC
ASIATIC

La Asiatic bucatele sunt gătite cu multă grijă și atenție deosebită la detalii. Fă o comandă online cu livrare sau vino la restaurant, iar noi îți garantăm senzații de neuitat, pentru că știm formula lor: atmosfera primitoare combinată cu cea mai înaltă calitate a tuturor deliciilor noastre. La Asiatic gătim cele mai gustoase bucate cu specific oriental. Sushi, rolls, wok sau poke.  Setul "Philadelphia" și nu vei da greș cu bucatele pentru petrecerea cu prietenii:

Chișinău
Companie Panda Tur
Panda Tur

Bine ați venit la Panda Tur.Pentru pasionații de călătorii!Când vine vacanța, fie ești un iubitor de soare și de plajă, ski fanatic, adventure lover, pasionat de cultură și tradiții, îți poți îndeplini visul cu NOI!Agenția noastră activează din 2010 pe baza licenței Seria A MMI Nr.054606. Suntem o echipă tânără cu planuri mari care le împărtășim cu d-voastră!În arhiva agenției noastre sunt deja peste 100.000 clienți care au rămas satisfăcuți de serviciile ofer

Chișinău