Descrierea companiei

WWW.RABOTNIKI.MD a lansat o platformă-online pentru specialiști în construcții din toată Moldova.


Cât de util pot fi rabotniki.md pentru tine? 

✔ Deja astăzi puteți rezolva orice problemă în construcție, să economisiți timpul, nervii și banii pentru a găsi cel mai bun specialist.

✔ Dacă sunteți un specialist competent în construcții, atunci o dată și pentru totdeauna vei înceta să mai cauți clienți și o să începi să primești comenzi profitabile în specialitatea ta.

• WWW.RABOTNIKI.MD •

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Oferte

Servicii Utile
Ofertă - Ai nevoie de meșteri în Moldova?
Ai nevoie de meșteri în Moldova?
Rabotniki.md
94 zile 23 ore
Nelimitat
Chișinău

Alte companii

Companie Palace Construct SRL
Palace Construct SRL

PALACE CONSTRUCT - servicii de instalare a sistemului de încălzire, canalizare, apeduct și ventilare.Compania PALACE CONSTRUCT SRL, oferă servicii de instalare a sistemului de încălzire, canalizare, apeduct și ventilare.Ținând cont de experiența, calificarea personalului și rezultatele proiectelor anterioare, considerăm că o colaborare, nu poate fi decât benefică, atât pentru dumneavoastra cât și pentru noi.

Chișinău
Companie ZUGRO SRL
ZUGRO SRL

ZUGRO înseamnă calitate și încredere. De la eficacitatea și avantajul tehnologic, la respect și servicii de cel mai înalt nivel. Zimbrul reprezintă puterea, sănătatea și abundența. Este făptura ce întruchipează calmul, dar și determinarea, dedicație familiei și protecție. Agilitatea și vigoarea sunt și ele simboluri ale zimbrului. Anume din aceste motive, ca simbol al brandului, a fost ales zimbrul.

Chișinău
Companie New Marketing
New Marketing

Oferim servicii de marketing si promovare online la cel mai inalt nivel. Cu ce te putem ajuta?Creare site la cheie Prоmovare pe Fаcebооk(toate tipurile de servicii) Promovare pe Instаgrаm(toate tipurile de servicii) Promovare pe Gооglе Ads(toate tipurile de servicii)Mai multe detalii despre noi si serviciile noastre sunt pe site» http://newmarketing.md/gratuit

Chișinău