Descrierea companiei

Suntem încrezători că fiabilitatea și siguranța mașinii dvs. în perioada post-garanție depind nu numai de calitatea reparațiilor și de regularitatea întreținerii. Este importantă și selecția profesională a viitoarelor dvs. piese de schimb, uleiuri de motor sau de transmisie, lichide de răcire sau consumabile. Experiența noastră de mulți ani și principiile în alegerea partenerilor se reflectă în calitatea produselor pe care le furnizăm.

Ca subdiviziune a Sumaral-Racing SRL, care acum mai bine de 20 de ani s-a impus ca un furnizor de încredere de lubrifianți, tehnici și lichide de răcire în Republica Moldova, am moștenit principiile de bază ale alegerii partenerilor noștri de la Sumaral-Racing. Din acest motiv, nu veți găsi niciodată pe site-ul nostru sau în magazinul nostru - surogate, falsuri, componente de la furnizori și producători de calitate scăzută. Suntem foarte atenți la alegerea partenerilor și cooperăm doar cu acei producători care dețin poziții de lider în furnizarea de producători de mașinii sau producători de calitate OEM.

Cuvintele cheie: Piese de Schimb, Materiale și Accesorii, Piese pentru Moto.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie pastrarea-anvelope.md
pastrarea-anvelope.md

Serviciul hotelier de anvelope de la Pastrarea-Anvelope.md funcționează non-stop, fără zile libere sau pauze, așa că vom fi bucuroși să vă răspundem la apel în orice moment.

Chișinău
Companie Motoland
Motoland

Motoland - este importatorul oficial al produselor marca BRP, Yamaha-Motor, Beta-Motor și CF-Moto ce dispune de un Service Centru specializat și un Showroom modern cu o varietate largă de tehnică, accesorii, piese și consumabile.

Chișinău
Companie CASAAUTO
CASAAUTO

Magazin online de anvelope și bunuri auto cu livrare în Chișinău și în toată Moldova

Chișinău