Descrierea companiei

Suntem încrezători că fiabilitatea și siguranța mașinii dvs. în perioada post-garanție depind nu numai de calitatea reparațiilor și de regularitatea întreținerii. Este importantă și selecția profesională a viitoarelor dvs. piese de schimb, uleiuri de motor sau de transmisie, lichide de răcire sau consumabile. Experiența noastră de mulți ani și principiile în alegerea partenerilor se reflectă în calitatea produselor pe care le furnizăm.

Ca subdiviziune a Sumaral-Racing SRL, care acum mai bine de 20 de ani s-a impus ca un furnizor de încredere de lubrifianți, tehnici și lichide de răcire în Republica Moldova, am moștenit principiile de bază ale alegerii partenerilor noștri de la Sumaral-Racing. Din acest motiv, nu veți găsi niciodată pe site-ul nostru sau în magazinul nostru - surogate, falsuri, componente de la furnizori și producători de calitate scăzută. Suntem foarte atenți la alegerea partenerilor și cooperăm doar cu acei producători care dețin poziții de lider în furnizarea de producători de mașinii sau producători de calitate OEM.

Cuvintele cheie: Piese de Schimb, Materiale și Accesorii, Piese pentru Moto.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Компания Auto Club Asist
Компания Auto Club Asist

Auto Club Asist se grabeste sa va informeze ca suntem gata sa ofere servicii evacuator in orice moment, zi sau noapte, la cele mai bune preturi. Manipulator auto functioneaza non stop la 24/24 de ore pe saptamana. Avem - muncitori de inalta calificare, cel mai bun suport tehnic, o gama larga de evacuatore specializate. Va garantam performanra rapida si calitativa a serviciilor. Cu noi - in conditii de siguranta!

Chișinău
Companie Autoshina
Autoshina

Autoshina.md:- Repararea de urgență a anvelopelor- Schimbarea sezonieră a anvelopelor- Depozitarea și livrarea anvelopelor- Selectarea și furnizarea de anvelope- Servirea clienților corporativi

Chișinău
Companie Rent a car Moldova
Rent a car Moldova

Compania "Ver Trans Auto" oferă servicii de închirieri auto Oferim închirieri de autoturisme cu şofer şi fără, pe perioade scurte şi lungi de timp, transfer de pasageri (VIP) aeroport - hotel. Propunem un spectru larg de autoturisme şi modele noi de la Chevrolet Aveo la Lexus GX 470, pentru călătorii, transport de pasageri şi de mărfuri, turism. Totodată clientul poate închiria scaun auto pentru copil, carucior, GPS, detector radar, înregistrator video. Toate maşinele companiei noastre sunt dota

Chișinău