Descrierea companiei

Suntem încrezători că fiabilitatea și siguranța mașinii dvs. în perioada post-garanție depind nu numai de calitatea reparațiilor și de regularitatea întreținerii. Este importantă și selecția profesională a viitoarelor dvs. piese de schimb, uleiuri de motor sau de transmisie, lichide de răcire sau consumabile. Experiența noastră de mulți ani și principiile în alegerea partenerilor se reflectă în calitatea produselor pe care le furnizăm.

Ca subdiviziune a Sumaral-Racing SRL, care acum mai bine de 20 de ani s-a impus ca un furnizor de încredere de lubrifianți, tehnici și lichide de răcire în Republica Moldova, am moștenit principiile de bază ale alegerii partenerilor noștri de la Sumaral-Racing. Din acest motiv, nu veți găsi niciodată pe site-ul nostru sau în magazinul nostru - surogate, falsuri, componente de la furnizori și producători de calitate scăzută. Suntem foarte atenți la alegerea partenerilor și cooperăm doar cu acei producători care dețin poziții de lider în furnizarea de producători de mașinii sau producători de calitate OEM.

Cuvintele cheie: Piese de Schimb, Materiale și Accesorii, Piese pentru Moto.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Vulcanizaremobila.md
Vulcanizaremobila.md

Vulcanizare mobila in Chisinau. Pornire după 5 minute de la trimiterea aplicării dvs oriunde.

Chișinău
Companie Mogo
Mogo

Mogo este o companie care oferă finanțare pe termen lung pentru mașini de orice marcă, model și an de fabricație. Mogo ofera trei tipuri de servicii: „Autocredit”, „Autoleasing” și „Împrumut auto”. Finanțarea se realizează pe o perioadă de 12 până la 84 de luni, suma împrumutului fiind de la 10.000 la 200.000 de lei. Pentru a încheia un contract sunt necesare doar buletin de identitate și permis de conducere. Mogo operează cu succes pe

Chișinău
Companie "Optimum Solutions" SRL
"Optimum Solutions" SRL

Livrăm bunuri din Europa și țările CSI atît în regim de grupaj cît si la excluziv.

Chișinău