Descrierea companiei

Este deosebit de neplăcut când defecțiunile neașteptate ale mașinilor vă pot prinde brusc pe drum și nu puteți rezolva rapid problema pe drum. În astfel de situații, venim în ajutorul nostru. Echipamentul special vă permite să efectuați lucrări de complexitate sporită — evacuarea autoturismelor cu transmisie automată defectuoasă, tracțiune integrală, mașini inversate, vehicule într-o cuvă sau blocate pe sol moale. Șoferii experimentați și echipamentele moderne echipate cu echipamentul nostru vor ajuta la evacuarea mașinii dvs. de înaltă calitate și în condiții de siguranță. Capacitatea mare de ridicare a camionului de remorcare, dimensiunile platformei și manipulatorul macaralei permit transportul încărcăturilor de dimensiuni mari, echipamentelor speciale, încărcătoarelor, chioscurilor, standurilor, generatoarelor diesel. Platforma glisantă a vehiculului de remorcare va fi utilă atunci când este necesar să se transporte autoturisme cu carosabil redus sau autoturisme sportive și, de asemenea, la descărcarea autovehiculului din remorca vehiculului.

Servicii Transportare
 
Transportul de marfă este necesar pentru întreprinderi și cetățeni obișnuiți care doresc să se miște ceva pentru o distanță decentă. Pe piața specializată, există multe companii care oferă servicii similare, de la transportul constant de bunuri, materiale, echipamente, tehnologie, până la trecerea la un nou loc de reședință.

Dacă sunteți interesat în transportul de mărfuri în Republica Moldova , există o gamă largă de companii de transport. Printre acestea, compania de transport Platformacar, care oferă servicii profesionale și prețuri rezonabile, se evidențiază.

Subcategorii: Servicii transport

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Agenția Muncii
Agenția Muncii

Suntem o echipă tânără și dinamică, specializată în prestarea serviciilor de angajare legală a cetațenilor moldoveni în Uniunea Europeană. În mod prioritar, suntem specializați în plasarea legală în câmpul muncii în Polonia. La fel, alte țări UE angajează cetățeni moldoveni recrutați de Lucru Bun, in special cetățeni cu dublă cetațenie. Activăm pe piața muncii peste cinci ani, deci avem experientă, cunoștinte și capacitate pentru prestarea unor ser

Chișinău
Companie Voiaj International
Voiaj International

Fie că e vorba de o călătorie de afaceri sau de o vacanţă, de o evadare pentru perioada week-end-ului sau de un sejur de lungă durată, fiecare din noi vrea să uite de griji şi să fie in siguranţă din prima clipă a călătoriei şi până la finele acesteia. Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia şi călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hotele, etc.

Chișinău
Companie Solis.md
Solis.md

Este bine știut faptul că, cum vei numi corabia - așa aceasta și va naviga. De aceea, specialiștii producătorului tehnicii agricole au ales minuțios denumirea pentru gama modelelor de tractoare, proiectate pentru piețele din Europa. Solis înseamnă «Însorit» A fost decis, să fie folosit cuvântul Solis, de origine latină. Din limba latină «Sol» se traduce «Soare», iar expresia «Solis lumen» înseamnă «Lumina solară»

Chișinău