Descrierea companiei

Este deosebit de neplăcut când defecțiunile neașteptate ale mașinilor vă pot prinde brusc pe drum și nu puteți rezolva rapid problema pe drum. În astfel de situații, venim în ajutorul nostru. Echipamentul special vă permite să efectuați lucrări de complexitate sporită — evacuarea autoturismelor cu transmisie automată defectuoasă, tracțiune integrală, mașini inversate, vehicule într-o cuvă sau blocate pe sol moale. Șoferii experimentați și echipamentele moderne echipate cu echipamentul nostru vor ajuta la evacuarea mașinii dvs. de înaltă calitate și în condiții de siguranță. Capacitatea mare de ridicare a camionului de remorcare, dimensiunile platformei și manipulatorul macaralei permit transportul încărcăturilor de dimensiuni mari, echipamentelor speciale, încărcătoarelor, chioscurilor, standurilor, generatoarelor diesel. Platforma glisantă a vehiculului de remorcare va fi utilă atunci când este necesar să se transporte autoturisme cu carosabil redus sau autoturisme sportive și, de asemenea, la descărcarea autovehiculului din remorca vehiculului.

Servicii Transportare
 
Transportul de marfă este necesar pentru întreprinderi și cetățeni obișnuiți care doresc să se miște ceva pentru o distanță decentă. Pe piața specializată, există multe companii care oferă servicii similare, de la transportul constant de bunuri, materiale, echipamente, tehnologie, până la trecerea la un nou loc de reședință.

Dacă sunteți interesat în transportul de mărfuri în Republica Moldova , există o gamă largă de companii de transport. Printre acestea, compania de transport Platformacar, care oferă servicii profesionale și prețuri rezonabile, se evidențiază.

Subcategorii: Servicii transport

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie EasyCarRent SRL
EasyCarRent SRL

EasyCar este o companie de închirieri auto care oferă închirieri auto convenabile, de calitate și la prețuri competitive în Moldova. Închirierea unei mașini cu EasyCar este ușoară. Fără comisioane de agent sau taxe ascunse.

Chișinău
Companie REAL MEN Car Wash
REAL MEN Car Wash

Servicii spălătorie auto. str. Calea Ieșilor, 8. (în spatele la C.C. "Zorile"). Nr. de tel: 060577776

Chișinău
Companie TransportPersoane
TransportPersoane

Transport regulat de pasageri în Europa din Moldova. Transport de pasageri din Romania in Europa.

Chișinău