Descrierea companiei

Clinică veterinară în Chișinău. Suntem întotdeauna aici pentru a ne asigura că animalul dumneavoastră de companie primește cea mai bună asistență medicală posibilă! 

Cuvintele cheie: Vaccinare.
23 Mai 2022

Veterinari cu experienta, amabili si care sunt pregatiti pentru cazuri complexe, domnișoarele doctor sunt toate dedicate, domnul doctor glumeț, ajută cu toții la detensionarea atmosferei. Recomand, oameni calzi și preocupați de fericirea animaluțelor noastre.

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie Vet-Life
Vet-Life

Clinica Veterinara Vet-Life acorda un spectru larg de servicii veterinare: Hrană Consultații Terapie Chirurgie Vaccinări Deparazitări Microcipare Perfectarea documentelor Detartraj dentar Asistență la domiciliu

Chișinău
Companie PetHouse
PetHouse

PetHouse este un zoo magazin care are mai multe locații în orașul Chișinău. Acesta are în sortiment hrană pentru animale, dar și produse pentru îngrijire, accesorii și multe alte produse utile pentru întreținerea animalelor de companiei. În acest zoo magazin puteți beneficia de oferte speciale.

Chișinău
Companie Fitmin Moldova
Fitmin Moldova

Istoria mărcii Fitmin datează din anii 90, când familia Štĕpánek, fondatorii companiei, a solicitat restituirea fermei Poplijnii dvor din Helvíkovice. Marca se bazează pe o tradiție înrădăcinată a agriculturii și reproducerii, care formează piatra de temelie a angajamentului companiei și a muncii de înaltă calitate.

Chișinău