Descrierea companiei

Oplata.md este platfomă comodă pentru a efectua plăți online fără înregistrare. Pe site-ul oplata.md ai posibilitatea să achiți o gamă largă de facturi și servicii: achită telefonia mobilă, servicii comunale, internet, credite sau plăți de stat. Introduce datele din chitanță și plătește folosind orice card bancar, portofele electronice și chiar cryptovaluta!

Subcategorii: Servicii publice(Altele)
Cuvintele cheie: Asistenţă şi Consultare.
22 Apr 2022

Un site perfect pentru achitari online de toate tipurile. Chiar recomand, iti economiseste o groaza de timp.

5.0
A fost această
recenzie utilă?
22 Apr 2022

Pentru mine acest site este cel mai comod. Doar pui codul cardului bancar si poti face tot felul de plati online cu cardul.

5.0
A fost această
recenzie utilă?
22 Apr 2022

De cand am aflat de aceasta metoda de plati, fac practic toate achitarile online. Super comod.

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie B&B ONE Credit
B&B ONE Credit

Despre noiCredite în 10 minute, doar cu buletinul!Compania B&B Credit  ajută oamenii simpli să își rezolve nevoile financiare și acordă credite până la 15000 lei doar cu Buletinul de identitate. Noi lucrăm la Chișinău și în toată Moldova. Cererea de credit o puteți expedia pe site-ul nostru și în 10 minute veți putea beneficia de bani.

Chișinău
Companie Poșta primarului - Instrumente si servicii
Poșta primarului - Instrumente si servicii

Portalul Poșta Primarului este un serviciu complex pentru activitatea funcționarilor publici din primării. Portalul nostru vă oferă instrumentele necesare și soluții practice pentru o activitate administrativă eficientă.

Cahul
Companie New Marketing
New Marketing

Oferim servicii de marketing si promovare online la cel mai inalt nivel. Cu ce te putem ajuta?Creare site la cheie Prоmovare pe Fаcebооk(toate tipurile de servicii) Promovare pe Instаgrаm(toate tipurile de servicii) Promovare pe Gооglе Ads(toate tipurile de servicii)Mai multe detalii despre noi si serviciile noastre sunt pe site» http://newmarketing.md/gratuit

Chișinău