Descrierea companiei

Grupul de companii NANU este prezent pe piata din Republica Moldova de aproape 16 ani, fiind o afacere 100% locala, oferind produse din domeniul constructiilor si reparatiilor, insotind atat profesionistii, cat si mesterii amatori, in toate proiectele lor personale si profesionale.

Compania NANU are 2 directii de dezvoltare si anume Nanu Distribuitor National, fiind activ din 2005, cu peste 500 de dealeri (comercianti) in toata tara si Nanu Market Retail, activand din anul 2015.

Oferim o gama completa de produse structurate pe urmatoarele categorii: constructii, gradina, electrice, sanitare, amenajari interioare, sisteme de fixare, scule pentru vopsit si zugravit, sisteme de incalzire si alimentare cu apa, casa si bucatarie, cadouri si decoratiuni.

Strategia noastra se axeaza pe consolidarea liniilor de business, a pozitiei de lider pe piata si pe dezvoltarea afacerii in mediul online.

Pentru ca sunteti in centrul preocuparilor noastre, dorim sa va oferim cele mai variate produse, la preturi accesibile, precum si cea mai complexa oferta a partenerilor nostri.

Eforturile noastre sunt indreptate catre eficientizarea si imbunatatirea serviciilor, catre personalizarea ofertei de produse atat pentru profesionisti, cat si particulari.

Toate acestea ne pozitioneaza ca unul dintre principalii furnizori de produse pentru reparatii si constructii din Republica Moldova.

Produsele comercializate in reteaua de magazine Nanu Market sunt importate de catre Distribuitorul National NANU, fapt ce garanteaza cele mai bune preturi si disponibilitate in stoc. Brandurile expuse pe rafturile magazinelor NANU Market poarta renume european si international, oferindu-va solutii eficiente pentru toate proiectele de constructie sau renovare.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie SMART ECONS S.R.L.
SMART ECONS S.R.L.

    SERVCIILE NOASTRE:·        Construcții capitale ·        Lucrări de invelire și fațada ·        Design interior și exterior ·        Finisări interioare și exterioare ·        Amenajarea terenului ·        Construcții din metal și lemn

Chișinău
Companie SDGroup Construct
SDGroup Construct

Suntem o echipă de profesioniști care prestează servicii de reparații la cheie, lucrări de reparație și finisare. Apartamente, case sau oficii - vă garantăm calitate la un preț transparent și avantajos.De ce să ne alegi pe noi?suntem o echipă profesionistă cu experiență de peste 10 ani în domeniu;oferim asigurarea imobilului pentru 12 luni;semnăm un contract și asigurăm executarea lucrărilor în termenii stabiliți;prima consultație a specialistului este gratis;avem promoții și oferte

Chișinău
Companie CLEANTOBE by SARKS AGENCY
CLEANTOBE by SARKS AGENCY

CLEANTOBE by SARKS AGENCY este o companie specializată în servicii de curățarea spațiilor private și publice. Compania folosește doar detergenți ecologice de curățare. Compania oferă o gamă largă de servicii: curățarea generală, curățarea spațiilor locative, curățarea birouri, curățarea spațiilor educaționale, curățarea de întreținere, curățarea după reparație, dezinfectare și dezinsectare.

Chișinău