Descrierea companiei

2019 e anul când a apărut brandul MIRA, în toamnă făcusem primii pași pe piața locală cu primele uleiuri presate la rece & nerafinate de Floarea Soarelui, In și Armurariu. La moment producem ulei din 11 tipuri diferite de nuci & semințe, și nu o să ne oprim aici.

A participat la peste 30 de expoziții
A primit peste 100 de recenzii pozitive


Pentru o generație sănătoasă

Oamenii trebuie să aibă acces la alimente naturale, minim procesate, care hrănesc organismul cu cele necesare și îi oferă energia de care atât de mult are nevoie în era rapidă a tehnologiilor și a informației. Aceasta este Misiunea noastră.

Valorile noastre

Prin urmare, Familia, Natura, modul de viață Sustenabil și o producere ZeroWaste sunt Valorile noastre pe care ne bazăm când dorim să creăm ceva nou sau să îmbunătățim prezentul.
Ce am dori să realizăm pînă în 2026 pe plan social? Să plantăm un lot de 5 ha cu copaci, formând o mică pădurice în inima Moldovei, un oasis de recreere.

Producere artizanală

Selectăm cu atenție nucile și semințele.

În prioritate este materia primă locală (semințe de In, Armurariu, Floarea Soarelui, Dovleac, Strugure, Nuci grecești, Migdale, sâmburi de Caise). Doar ceea ce nu putem găsi la noi, importăm (Chimen Negru- India, semințe de Cânepă- UE, Susan- India).


Nucile și semințele le achiziționăm curățite de impurități, pentru că noi nu rafinăm uleiul și nu dorim să compromitem gustul produsului final.
Totodată, alegem nucile întregi, pentru ca să le fie păstrate calitățile și să nu fie oxidate.

Presarea

Presarea se efectuează la o presă cu melc având elementele din INOX, cu opțiunea de a regula viteza, presiunea și cantitatea de ulei ce rămane în șrot. Respectiv avem posibilitatea să menținem temperatura maximă de 45-500C a uleiului la ieșire. De regulă, avem nevoie de 5 kg materie primă pentru a produce 1 lt de ulei.

Filtrarea, Îmbutelierea și Etichetarea

Filtrarea, Îmbutelierea și Etichetarea are loc imediat după presare, cu cât mai repede îmbuteliezi uleiul cu atât e mai proaspăt. Nu suntem adepții decantării pentru că există riscul ca uleiul să se oxideze (râncezească).


Dezinfectarea sticlelor are loc într-o camera cu ozon, în ziua producerii.
Fresh Stock, datorită faptului că producem ulei în cantități mici, stocul se reînoiește o dată la 3 luni.
ZeroWaste, colectăm sticlele uzate la următoarea comandă.

Subcategorii: Industria alimentară
Cuvintele cheie: Ulei.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie GlassDecor
GlassDecor

Compania GlassDecor este specializata pe servicii de decorare si prelucrare a sticlei si oglinzilor. Producerea si instalarea Brâului de bucătărie (Skinali)Panouri decorative!Oglinzi la comandă!

Chișinău
Companie Zefir
Zefir

Zefir - papetărie, floristică, decor pentru nunți și cumetrii. Adițional oferim servicii: buchetul miresei, butoniere, concarde, organizare eveniment și candy bar. Brandul “ZEFIR” este experienta si originalitatea a 3 mesteri: Elena Florea-Burduja, Inga Zaiat si Mihai Croitoru. Ofera accesorii personalizate, unice create in editie limitata. Deasemenea aici puteti gasi o gama larga de invitatii, carduri, buchetele, concarde si alte elemente pentru nunta.

Chișinău
Companie Mi Piace Wines
Mi Piace Wines

Mi Piace LA PESCA DOLCEPiersic-suculent. Proaspăt și elegant, cu gust fermecător.Mi Piace La Pesca Dolce: de culoare galben pai, cu nuanțe aurii delicate și o aromă intensă de piersică și fructe. În aroma plăcută a băuturii, veți simți rafinamența gustului de piersică .Mi Piace La Pesca Dolce- are un gust rafinat desăvârșit și proaspăt, cu un post gust de prospețime.A se servi rece la temperatura de 6-8 ° C . Băutura este baza ideală pentru cocktail-uri ușoare de vară, extrem de

Chișinău