Descrierea companiei

Construit din pasiunea pentru pescuit, Lacul Valea Rădoaiei reprezintă locul unde toți amatorii acestui hobby se pot bucura din plin de pasiunea lor. Aflându-se la doar 22 km de orașul Bălți, cu un peisaj magnific, un loc plin de viață și natură, retras și ascuns de aglomerația orașului, Lacul Valea Radoaiei vă oferă momente de neuitat și clipe de liniște în sânul naturii, alături de prieteni sau familie.

Despre Lacul Valea Rădoaiei

Lacul Valea Rădoaiei a devenit o adevărată rezervație piscicolă datorită suprafeței de 40h și adâncimii sale de 7 metri, iar natura a pus în evidență frumusețea acestuia. Chiar dacă este în afara orașului, drumul care duce spre lac este amenajat pentru a permite accesul ușor la lac. Pescarii care sunt amatori ale pescuitului, pot obține ca trofeul următoarele specii de pești: Carp, Șalău, Caras, Sânger, Novac. La Lacul Valea Rădoaiei, fiecare pescar își va găsi locul preferat, iar cantitatea de pești a lacului va face ca fiecare să obțină trofeul dorit.

Dacă v-ați convins că Lacul Valea Rădoaiei este locul potrivit pentru pescuit, nu mai așteptați, luați-vă echipamentul de pescar și nu uitați: echipamentele bune sunt cheia succesului în pescuit.

Vă așteptăm la pescuit! Lacul Valea Rădoaiei este deschis de la răsărit până la apus!

Subcategorii: Agrement
20 Iul 2021

Un lac de pescuit minunat! Recomand tutoror pescarilor să meargă măcar o singură dată la pescuit, aici. Vă spun sincer, nu veți regreta, o să vreți să vă reîntoarceți!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie Restaurant OSCAR Bălți
Restaurant OSCAR Bălți

Restaurantul Oscar este un un local stilat si modern din or.Balti, care va ofera confort si eleganta evenimentului d-stra. 

Bălți
Companie Victoria Market Bălți
Victoria Market Bălți

Ți-e poftă de ceva dulce? La Victoria Market Bălți ai o gamă variată de dulciuri #SweetPresident mereu proaspete și delicioase, vor impresiona chiar și un gurmand adevărat.Să alegi oare un coșuleț cu fructe, tort Napoleon ,ecler de vanilie, sau poate macarons? Toate acestea și multe alte dulciuri te asteaptă în magazinul nostru. 

Bălți
Companie MVV TUR SRL
MVV TUR SRL

Vacante la Munte, la mare, tari exotice, bilete de avion, asigurari medicale la cele mai bune preturi. La noi gasiti cele mai Fierbinti Oferte la Mare si Munte!

Chișinău