18 Feb 2022

Aveam dubii cu privire la tipul acoperișului de care am nevoie. După o scurtă vizită la Krovteh SRL, lucrurile au devenit clare în doi timpi și trei mișcări. Am ales rapid produsele, tipul de accesorii din metal pentru acoperiș și serviciile de montaj. Atât. scurt, clar și cuprinzător. Recomand! 10 din 10.

5.0
A fost această
recenzie utilă?
11 Noi 2021

Dacă mă întreba cineva jumătate de an în urmă la cine aș fi apelat pentru un acoperiș calitativ, n-aș fi știut să răspund. Acum îi recomand cu încredere pe cei de la KROVTEH SRL. Am ales țigla metalică din care să fie făcut acoperișul casei noastre și ne-am bucurat să vedem cât de calitativ și estetic a fost realizat acesta. În plus, vă mulțumim pentru sistemul pluvial care a depășit așteptările noastre. Acum nu ne mai temem de schimbările climaterice. Mult succes!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
11 Noi 2021

Ne bucurăm cu întreaga familie de rodul muncii dumneavoastră. Avem în sfârșit deasupra capului un acoperiș calitativ, bine aranjat, din materiale de înaltă calitate. În plus ne-ați economisit timp și bani și acum am scăpat de grija viitoarelor reparații. Mulțumesc!

5.0
A fost această
recenzie utilă?