Descrierea companiei

KOVRIK.MD
Accesorii pentru mașină care garantează compatibilitatea completă cu mașina dvs. De aceea clienții noștri rămîn fideli magazinului nostru și anume pentru că aici ei pot găsi cea mai bună alegere după raportul preț-calitate.

Calitate
Raportul preț-calitate, face ca kovrik.md să fie cea mai optimă alegerea a dvs. cînd este vorba despre accesorii pentru automobilul dvs.

Individualitate
Kovrik.md are o experiență bogată, iar specialiștii noștri vă vor prezenta cea mai optimă soluție pentru automobilul dvs.

Responsabilitate
Noi ne iubim clienții noștri. Respectiv sunt foarte flexibil cînd are loc interacțiunea noastră referitor la livrare, preț, model sau chiar consultații.

 1,000+ clienți fericiți
Feedbackul pozitiv al clienților noștri – anum acest lucru ne face pe noi – kovrik.md să ne îmbunătățim constant și să mărim spectrul serviciilor/produselor

Cuvintele cheie: Materiale și Accesorii.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie SRL Sanitar-Plus
SRL Sanitar-Plus

Montarea banerilor și alte lucrări de ridicare Lucrări de montare, instalare (conditionere, sisteme de ventilare etc. ) Vopsirea fațadelor. Instalarea ulucelor

Bălți
Companie Automall MD
Automall MD

BINE AŢI VENIT LA MAGAZINUL ON-LINE AUTOMALL MD! Portalul automall md – este cel mai mare magazin on-line de piese auto, sortimentul căruia cuprinde peste 14 mil. de mărfuri.  Astăzi pe paginile magazinului nostru on-line este prezentat un spectru larg de mărfuri pentru autoturisme şi camioane: piese de schimb, accesorii, uleiuri, aparate optice, anvelope, discuri, becuri, sisteme de răcire şi condiţionare, utilaj pentru staţiile de deservire auto, instrumente etc.&nbsp

Chișinău
Companie Autoservice Automotive
Autoservice Automotive

«Automotive» - este un complex universal de servicii de reparații auto într-o zonă cu confort pentru vizitatori și o garanție a calității.

Bălți