Descrierea companiei

Echipa VADSTUDIO îi ajută pe antreprenori să-și ocupe propriul loc într-un mediu extrem de competitiv, integrând soluții moderne în afacerea lor. Gestionăm proiecte pe parcursul întregului ciclu - de la construirea unei strategii, poziționare, până la implementarea instrumentelor inovatoare pentru afaceri.

 De-a lungul anilor, agenției i-au fost încredințate site-urile a peste 300 de companii din Moldova, Ucraina, Rusia, Uniunea Europeană și SUA.

Subcategorii: Servicii internet
Cuvintele cheie: Operatori.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Just Digital
Just Digital

Agenția care îți dă clienți și rezultate în cifre. Da, ai citit corect, în sfârșit cineva îți oferă mai mult decât îți cere.

Chișinău
Companie Punct Technology
Punct Technology

Punct Technology  este alcătuită dintr-o echipă energică, cu specialiști de calificare înaltă. Echipa de specialiști este capabilă să creeze o pagină web de orice dificultate, deoarece sub același acoperiș sunt adunați designeri creativi, programatori cu experiență și manageri de proiecte cunoscători în domeniu. Scopul primordial pentru Punct Technology este crearea unei pagini web unice, apte de a atrage un auditoriu suplimentar de clienți.

Chișinău
Companie BoxMD
BoxMD

BoxMD este un startup ambitios care "vrea sa va dea culoare firmei tale" . BoxMD se ocupa cu elaborarea design pentru: -Carti de vizita(Putem sa le printam noi) -Menu Restaurante -Flyere -Haine -Invitatii pentru nunti,cumetrii,zile de nastere (Putem sa le printam noi si sa le pregatim)

Chișinău