Descrierea companiei

Distribuitor oficial   a uleiurilor CYCLON, MOBIL, anvelopelor KETER, NEOTERRA,SPEEDWAYS, ECOLAND. Producatori de simeringuri DMH, Furtunuri Hidraulice. De peste 15 ani de experiență în comercializarea anvelopelor, uleiului pentru orice tip de transport și prestarea serviciilor de reparație a anvelopelor și a autoturismelor de tip camion și tehnică specială. Vă garantăm o experiență unică si eficientă, calitate și preț alături de profesioniștii calificați care stau la dispoziția Dvs.
 

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Autoservice și Motoservice.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie tractareauto.md
tractareauto.md

Mulți ani de experiență în remorcare auto ne permit să executăm orice tip de lucrare.

Chișinău
Companie Achilles.md
Achilles.md

Cauți cel mai apropiat service auto din apropierea ta și lucrezi non-stop în Chișinău? Achilles.md este un service auto modern dotat cu instrumente specializate și echipamente de diagnosticare de ultimă generație. Aici lucreaza o echipa profesionista cu competenta serioasa in domeniul auto.

Chișinău
Companie Компания Auto Club Asist
Компания Auto Club Asist

Auto Club Asist se grabeste sa va informeze ca suntem gata sa ofere servicii evacuator in orice moment, zi sau noapte, la cele mai bune preturi. Manipulator auto functioneaza non stop la 24/24 de ore pe saptamana. Avem - muncitori de inalta calificare, cel mai bun suport tehnic, o gama larga de evacuatore specializate. Va garantam performanra rapida si calitativa a serviciilor. Cu noi - in conditii de siguranta!

Chișinău