Descrierea companiei

INSTRUMENTE.MD – suntem o companie cu o dezvoltare dinamică, care își propune scopuri ambițioase.

Principiile noastre de bază sunt:

 • Cîștig/cîștig, adică să oferim clienților noștri un produs sau o oportunitate de business ce le-ar asigura satisfacție în colaborare cu compania noastră.
 • Îmbunătățirea continuă a calității lucrului angajaților noștri pentru atingerea nivelului optim al deservirii partenerilor și consumatorilor noștri finali.
 • Utilizarea celor mai avantajoase mijloace de comunicarea cu partenerii și clienții noștri finali astfel să creăm o relație pe termen lung.

  Compania noastră se ocupă cu vînzarea: sculelor electrice și manuale pentru prelucrarea metalului și a lemnului, echipamentelor de sudură, uneltelor de grădinărit, pompelor și motopompelor, generatoarelor, compresoarelor, echipamentelor pentru automobile și garaj, pieselor de schimb și multor altor produse pentru uz casnic și profesional.

Produsele noastre se comercializează în Chișinău și în mai mult de 20 de regiuni din Moldova, printre care – Bălți, Cahul, Orhei, Cimișlia, Căușeni, Edineț, Soroca, Rezina, Drochia ș.a.

Compania INSTRUMENTE.MD, vă propune o participare în afaceri reciproc avantajoasă.
Principiul nostru de bază rezidă din stabilirea unor relaţii echit abile între parteneri, în condiţiile când câştigă ambele părţi. De aceea, devenind dealerul nostru în zonă, noi ne angajăm să vă livrăm produse la preţuri speciale de dealer(care constituie secret comercial între parteneri).

Devenind dealer INSTRUMENTE.MD, veţi beneficia de:

 • Servicii de garanţie şi întreţinere privelegiată,
 • Reclamă TV, promovare Vizuala, standuri comerciale specializate, participarea la promoţii de sezon,
 • Livrare la domiciliu sau la punctele de vanzare ale Dumneavoastra,
 • Credit comercial.
  Dealer poate deveni, de regulă, un agent economic care are o experienţă de succes în vânzarea sculelor electrice, a uneltelor de grădinărit, a echipamentelor, generatoarelor, compresoarelor, aparatelor de sudura, a instrumentelor pe benzină. De asemenea, agentul economic care intenţionează să practice această activitate în zona sa, va fi binevenit spre colaborare.În funcţie de aşteptările şi posibilităţile Dumneavoastră, noi vă vom propune o tehnologie avantajoasă de lucru cu compania Instrumente.md. Vă rugăm să ne contactaţi telefonic în prealabil şi să conveniţi cu managerii noştri asupra vizitei Dumneavoastră!

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Cromatix Creative Image Lab
Cromatix Creative Image Lab

CINE suntem? CROMATIX Creative Image Lab reprezintă o echipă creativă dornică să-și împărtășească experiența celor care realizează ce înseamnă o comunicare eficientă și o identitate vizuală. Comunicarea este ceea ce ne preocupă și suntem gata să vă ajutăm să însușiți regulile unei comunicări eficiente care să vă ducă la un succes garantat.CE facem? Dăm culoarea ideilor originale! Exact, pentru că sub aripa CROMATIX s-au adunat minți lucide care nu doar nasc idei inedite, dar și

Chișinău
Companie SANITAR
SANITAR

Curatatoria de covoare si perne "Sanitar" va propune o gama larga de servicii ce tine de curatenie.Curatarea covoarelor se face cu ajutorul utilajelor moderne care ne permite efectuarea comenzii timp de pina la 5 zile. Etapele de curatare: 1.Deprafuirea covorului 2.Spalarea cu monoperia sau la masina automata. 3.Centrifugarea (eliminarea circa 90% de apa) 4.Uscarea in camera special amenajata. 5.Livrarea dus si intors este gratis

Bălți
Companie Skladovka.md
Skladovka.md

Skladovka MD - depozit modern pentru depozitarea în siguranță a lucrurilor personale și a bunurilor comerciale.

Chișinău