Descrierea companiei

INSTRUMENTE.MD – suntem o companie cu o dezvoltare dinamică, care își propune scopuri ambițioase.

Principiile noastre de bază sunt:

 • Cîștig/cîștig, adică să oferim clienților noștri un produs sau o oportunitate de business ce le-ar asigura satisfacție în colaborare cu compania noastră.
 • Îmbunătățirea continuă a calității lucrului angajaților noștri pentru atingerea nivelului optim al deservirii partenerilor și consumatorilor noștri finali.
 • Utilizarea celor mai avantajoase mijloace de comunicarea cu partenerii și clienții noștri finali astfel să creăm o relație pe termen lung.

  Compania noastră se ocupă cu vînzarea: sculelor electrice și manuale pentru prelucrarea metalului și a lemnului, echipamentelor de sudură, uneltelor de grădinărit, pompelor și motopompelor, generatoarelor, compresoarelor, echipamentelor pentru automobile și garaj, pieselor de schimb și multor altor produse pentru uz casnic și profesional.

Produsele noastre se comercializează în Chișinău și în mai mult de 20 de regiuni din Moldova, printre care – Bălți, Cahul, Orhei, Cimișlia, Căușeni, Edineț, Soroca, Rezina, Drochia ș.a.

Compania INSTRUMENTE.MD, vă propune o participare în afaceri reciproc avantajoasă.
Principiul nostru de bază rezidă din stabilirea unor relaţii echit abile între parteneri, în condiţiile când câştigă ambele părţi. De aceea, devenind dealerul nostru în zonă, noi ne angajăm să vă livrăm produse la preţuri speciale de dealer(care constituie secret comercial între parteneri).

Devenind dealer INSTRUMENTE.MD, veţi beneficia de:

 • Servicii de garanţie şi întreţinere privelegiată,
 • Reclamă TV, promovare Vizuala, standuri comerciale specializate, participarea la promoţii de sezon,
 • Livrare la domiciliu sau la punctele de vanzare ale Dumneavoastra,
 • Credit comercial.
  Dealer poate deveni, de regulă, un agent economic care are o experienţă de succes în vânzarea sculelor electrice, a uneltelor de grădinărit, a echipamentelor, generatoarelor, compresoarelor, aparatelor de sudura, a instrumentelor pe benzină. De asemenea, agentul economic care intenţionează să practice această activitate în zona sa, va fi binevenit spre colaborare.În funcţie de aşteptările şi posibilităţile Dumneavoastră, noi vă vom propune o tehnologie avantajoasă de lucru cu compania Instrumente.md. Vă rugăm să ne contactaţi telefonic în prealabil şi să conveniţi cu managerii noştri asupra vizitei Dumneavoastră!

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Daxom Isı Cihazları Ltd.Şti.
Daxom Isı Cihazları Ltd.Şti.

Compania noastră activează în sectorul sistemelor de încălzire sub marca DAXOM din 2004. Ne-am continuat drumul ca un brand de încredere și dorit în sectorul nostru, împreună cu încrederea și satisfacția clienților, care crește treptat de când am început să lucrăm. Scopul nostru nu este doar să ne vindem produsele, ci și să fim aproape de clienții noștri cu serviciile noastre post-vânzare. În acest context, pe lângă faptul că avem

Cahul
Companie ProfClean.Md
ProfClean.Md

Curățarea mobilei moale. Prestăm servicii de curățarea chimica a mobilei moale.Curățarea se efectuează cu echipament profesional și soluție de înaltă calitate.Pentru a înregistra o comandă așteptăm apelul telefonic pe numărul indicat în profil.

Chișinău
Companie PotolkiCenter
PotolkiCenter

Comandă de la compania noastră un tavan extensibil la un preț de la doar 6 € și noi îl vom instala în câteva zile

Bălți