Descrierea companiei

INSTRUMENTE.MD – suntem o companie cu o dezvoltare dinamică, care își propune scopuri ambițioase.

Principiile noastre de bază sunt:

 • Cîștig/cîștig, adică să oferim clienților noștri un produs sau o oportunitate de business ce le-ar asigura satisfacție în colaborare cu compania noastră.
 • Îmbunătățirea continuă a calității lucrului angajaților noștri pentru atingerea nivelului optim al deservirii partenerilor și consumatorilor noștri finali.
 • Utilizarea celor mai avantajoase mijloace de comunicarea cu partenerii și clienții noștri finali astfel să creăm o relație pe termen lung.

  Compania noastră se ocupă cu vînzarea: sculelor electrice și manuale pentru prelucrarea metalului și a lemnului, echipamentelor de sudură, uneltelor de grădinărit, pompelor și motopompelor, generatoarelor, compresoarelor, echipamentelor pentru automobile și garaj, pieselor de schimb și multor altor produse pentru uz casnic și profesional.

Produsele noastre se comercializează în Chișinău și în mai mult de 20 de regiuni din Moldova, printre care – Bălți, Cahul, Orhei, Cimișlia, Căușeni, Edineț, Soroca, Rezina, Drochia ș.a.

Compania INSTRUMENTE.MD, vă propune o participare în afaceri reciproc avantajoasă.
Principiul nostru de bază rezidă din stabilirea unor relaţii echit abile între parteneri, în condiţiile când câştigă ambele părţi. De aceea, devenind dealerul nostru în zonă, noi ne angajăm să vă livrăm produse la preţuri speciale de dealer(care constituie secret comercial între parteneri).

Devenind dealer INSTRUMENTE.MD, veţi beneficia de:

 • Servicii de garanţie şi întreţinere privelegiată,
 • Reclamă TV, promovare Vizuala, standuri comerciale specializate, participarea la promoţii de sezon,
 • Livrare la domiciliu sau la punctele de vanzare ale Dumneavoastra,
 • Credit comercial.
  Dealer poate deveni, de regulă, un agent economic care are o experienţă de succes în vânzarea sculelor electrice, a uneltelor de grădinărit, a echipamentelor, generatoarelor, compresoarelor, aparatelor de sudura, a instrumentelor pe benzină. De asemenea, agentul economic care intenţionează să practice această activitate în zona sa, va fi binevenit spre colaborare.În funcţie de aşteptările şi posibilităţile Dumneavoastră, noi vă vom propune o tehnologie avantajoasă de lucru cu compania Instrumente.md. Vă rugăm să ne contactaţi telefonic în prealabil şi să conveniţi cu managerii noştri asupra vizitei Dumneavoastră!

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Carpeta - Covoare Ungheni
Carpeta - Covoare Ungheni

Covoare Ungheni este unul din liderii Europeni in producerea si comercializarea covoarelor. Timp de 40 de ani noi propunem produse moderne, ecologice si calitative

Chișinău
Companie TopClimat SRL
TopClimat SRL

Инжиниринговая компания "TopClimat" SRL. Это системы вентиляции и кондиционирования, отопления, водоснабжения и канализации. Широкий спектр проектных работ, поставка оборудования, а также его монтаж, пуско-наладка и сервис систем.

Bălți
Companie DOCUMENTE MD
DOCUMENTE MD

Documente.md este o companie stabilă și sigură, care funcționează din 2007. Datorită muncii asidue și profesionalismului demonstrat pe tot parcursul anilor, am reușit să câștigăm o reputație impecabilă pe piața Republicii Moldova. Compania noastră oferă o gamă vastă de servicii, concentrânduse primordial pe piața Moldovei și a țărilor CSI. Muncind zi de zi, ne perfecționăm și ne extindem domeniu

Chișinău