Descrierea companiei

Hardia Prim SRL Oferă SERVICII COMPLETE DE CONTABILITATE :

  • Contabilitate primară
  • Întocmirea balanței lunare de verificare
  • Întocmirea și depunerea declarațiilor lunare catre instituțiile statului
  • Întocmirea ordinelor de plată către bugetul de stat
  • Inventarierea anuala a tuturor conturilor, intocmirea confirmarilor de sold
  • Întocmirea situațiilor financiare anuale și trimestriale(bilanțurile contabile).etc
  • Vă oferim servicii la un standard ridicat de profesionalism și calitate la prețuri accesibile și personalizate în funcție de necesitățile și volumul de activitate. 
Subcategorii: Contabilitate
Cuvintele cheie: Contabilitatea Juridică.
30 Ian 2023

Firma de contabilitate Hardia Prim SRL, o companie tânără pe piață, s-a dovedit un furnizor de servicii contabile de un înalt nivel profesional și totodată un partener mereu aproape, motiv pentru care recomand cu caldură activitatea companiei potențialilor viitori parteneri.

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie Salubris.MD - Evacuarea deșeurilor de construcții
Salubris.MD - Evacuarea deșeurilor de construcții

«Salubris.MD» este o companie cu o vastă experiență în domeniul colectării gunoiului și evacuării deșeurilor de constructii cu skip container 8 m3. Avem propria noastră flotă auto: camioane, autoutilitare și autospeciale cu containere 8 m3. Toate autoturismele sunt supuse inspecției tehnice înainte de plecare, astfel încât sunt excluse întârzierile pe drum din cauza defecțiunilor.Încredințați procesul de evacuare a deșeurilor de constructii u

Chișinău
Companie Poșta primarului - Instrumente si servicii
Poșta primarului - Instrumente si servicii

Portalul Poșta Primarului este un serviciu complex pentru activitatea funcționarilor publici din primării. Portalul nostru vă oferă instrumentele necesare și soluții practice pentru o activitate administrativă eficientă.

Cahul
Companie New Marketing
New Marketing

Oferim servicii de marketing si promovare online la cel mai inalt nivel. Cu ce te putem ajuta?Creare site la cheie Prоmovare pe Fаcebооk(toate tipurile de servicii) Promovare pe Instаgrаm(toate tipurile de servicii) Promovare pe Gооglе Ads(toate tipurile de servicii)Mai multe detalii despre noi si serviciile noastre sunt pe site» http://newmarketing.md/gratuit

Chișinău