Descrierea companiei

Suntem producători locali specializați în cultivarea și furnizarea de microplante și alte ierburi deosebite, cu un accent deosebit pe sustenabilitate și sănătate. Angajamentul nostru față de mediul înconjurător ne motivează să cultivăm aceste plante în mod ecologic, evitând utilizarea pesticidelor și a altor substanțe chimice dăunătoare.

Microplantele noastre sunt o sursă valoroasă de nutrienți și aduc un gust intens și autentic preparatelor culinare. Fie că sunteți un bucătar pasionat sau pur și simplu doriți să adăugați o notă specială și sănătoasă meselor voastre, microplantele noastre sunt alegerea perfectă.

În plus, suntem mândri că contribuim la promovarea unui stil de viață sănătos. Fiecare plantă este cultivată cu grijă și atenție pentru a vă asigura că beneficiați de proprietățile lor benefice.

De la semințele noastre organice și procesul de cultivare prietenos cu mediul înconjurător până la ambalajele ecologice pe care le utilizăm, întreaga noastră afacere este construită în jurul valorilor sustenabilității. Ne străduim să avem un impact pozitiv asupra mediului și să oferim produse care să contribuie la bunăstarea dumneavoastră și a planetei noastre.

Descoperiți calitatea și prospețimea plantelor noastre, care vă vor inspira să adăugați o notă sănătoasă și gustoasă vieții voastre. Suntem pasionați de ceea ce facem și suntem aici pentru a vă oferi produse naturale, ecologice și de înaltă calitate, în sprijinul unei vieți mai sănătoase și mai echilibrate.

Subcategorii: Industria alimentară
Cuvintele cheie: Fructe și Legume.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Steelbox
Steelbox

Tehnologia Steelbox oferă spații sigure și estetice pentru afaceri și trai confortabil. 

Chișinău
Companie TRABO-PLUS SRL
TRABO-PLUS SRL

Cele mai delicioase bucate în meniul Andys Pizza! Comandaţi mâncare acasa, în oficiu sau faceţi comanda prealabilă.

Chișinău
Companie AIB-Group SRL
AIB-Group SRL

Compania noastră AIB-GROUP a fost fondată în 2012. De-a lungul anilor, ne-am mărit gama de capacități de producție și până în prezent dezvoltăm capacități de producție. Compania noastră și-a câștigat reputația de partener stabil și de încredere atât în ​​rândul furnizorilor, cât și al cumpărătorilor. Astăzi, producem produse în 7 domenii: • Publicitate în aer liber: panouri publicitare și opriri de transport • Suporturi

Chișinău