Descrierea companiei

Am lansat acest serviciu din pasiunea noastră pentru gastronomie. Călătoream mult, gustam fructe și legume aromate, le simțeam lipsa acasă. Suntem fanii rodiilor, sparanghelului, afinelor, perelor, căpșunilor și al fructului fericirii – MANGO. Anume slăbiciunea noastră pentru mango ne-a impulsionat să pornim afacerea. Vroiam să îi bucurăm, la început pe prieteni, apoi pe cei ce ne-au devenit clienți, cu fructe exotice dulci și parfumate. Am identificat mulți producători locali, dar și furnizori de legume, fructe, verdețuri, cu un cod deontologic. Credem că este important să îți respecți consumatorul, cultivând și livrând produse agro-alimentare sănătoase, păstrate în condiții bune. Mai presus de reputația noastră sunt sănătatea și satisfacția clientului. Avem grijă ca în farfuria consumatorilor să ajungă fructe, legume, verdețuri, pomușoare, mai nou – semințe, nuci și uleiuri, de calitate. Produsele autohtone au prioritate, atât timp cât sunt gustoase și sănătoase. Livrăm produse certificate. Suntem o echipă de gurmanzi, cu 5 ani experiență în identificarea, selectarea și achiziționarea produselor agro-alimentare de calitate, pe care le livrăm persoanelor fizice, dar și la restaurante, magazine, oficii.
 
Sergiu & Alexandr Stratan, fondatorii FruitBox.

Subcategorii: Industria alimentară
Cuvintele cheie: Fructe și Legume.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Composite Tech
Composite Tech

Compozitul-tehnologie fabrică produse și echipamente compozite pentru producția lor din 1998

Chișinău
Companie Fiory
Fiory

Fiory e locul unde poți găsi lucruri handmade unice!  Cauți un cadou perfect? Fiory te ajută! Fă comandă de un articol și primește -10% reducere la adoua cumpărătură!

Chișinău
Companie Avantaj-AV
Avantaj-AV

Suntem una dintre cele mai reputate și solide afaceri antreprenoriale, fondată în 1995 mun. Chișinău și care activează la nivel internațional,  exportând tâmplării în Europa și SUA. Producem tâmplării PVC din sisteme de ferestre Rehau. De asemenea, producem uși de interior din MDF, lemn natural și sticlă călită,  uși de intrare blindate pentru apartamente și uși de intrare din lemn natural pentru case și vile.

Chișinău