Descrierea companiei

Am lansat acest serviciu din pasiunea noastră pentru gastronomie. Călătoream mult, gustam fructe și legume aromate, le simțeam lipsa acasă. Suntem fanii rodiilor, sparanghelului, afinelor, perelor, căpșunilor și al fructului fericirii – MANGO. Anume slăbiciunea noastră pentru mango ne-a impulsionat să pornim afacerea. Vroiam să îi bucurăm, la început pe prieteni, apoi pe cei ce ne-au devenit clienți, cu fructe exotice dulci și parfumate. Am identificat mulți producători locali, dar și furnizori de legume, fructe, verdețuri, cu un cod deontologic. Credem că este important să îți respecți consumatorul, cultivând și livrând produse agro-alimentare sănătoase, păstrate în condiții bune. Mai presus de reputația noastră sunt sănătatea și satisfacția clientului. Avem grijă ca în farfuria consumatorilor să ajungă fructe, legume, verdețuri, pomușoare, mai nou – semințe, nuci și uleiuri, de calitate. Produsele autohtone au prioritate, atât timp cât sunt gustoase și sănătoase. Livrăm produse certificate. Suntem o echipă de gurmanzi, cu 5 ani experiență în identificarea, selectarea și achiziționarea produselor agro-alimentare de calitate, pe care le livrăm persoanelor fizice, dar și la restaurante, magazine, oficii.
 
Sergiu & Alexandr Stratan, fondatorii FruitBox.

Subcategorii: Industria alimentară
Cuvintele cheie: Fructe și Legume.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie DECOLAND SRL
DECOLAND SRL

Lansam ideea inlocuririi lemnului cu produse ecologice. Prin eforturile noastre ne adaptam oricarei situatii pentru a satisface pe deplin nevoile consumatorilor nostri.Dorința noastră este de a avea o dezvoltare indelungata si armonioasa in cadrul societatii. Omenirea va dispune de un mediu inconjurator curat si de un stil de viata sanatos. Vom fi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume.

Chișinău
Companie «Metall.md»
«Metall.md»

Producția de structuri metalice la comandă în Chișinău și Moldova de la producător - «Metall.md»

Chișinău
Companie Luto Group
Luto Group

LUTO Group работает на рынке труда Словакии, Чехии, Норвегии и Германии более 12 лет. Основными направлениями, в которых LUTO предлагает работу, являются: автомобильная промышленность, логистика, литейное производство, строительство, электротехника и другие. Каждый день более 2000 сотрудников работают над индивидуальными проектами. Присоединяйтесь к нам тоже.

Chișinău