Descrierea companiei

Iunta SRL este o întreprindere de producere şi comerţ în Chișinău, Republica Moldova.

Compania oferă o gamă vastă de produse și servicii pentru domenii horeca şi retail, dar și pentru industria alimentară, agricolă și vinicolă, inclusiv: mobilă în asortiment, ambalaj original, articole publicitare, construcţii din metal şi lemn, tara din plastic, branding, interioare comerciale la cheie şi multe altele.  

Noua linie de producere Iunta - corp mobilier modern și durabil: bucătării și seturi copii, antreuri și living, garniture și suite. Baza tehnică bogată, experiență de peste 25 ani în domeniu și materiale de calitate - astfel realizăm operativ și calitativ chiar și cele mai complexe comenzi la prețuri avantajoase. corp mobilier modern și durabil: bucătării și seturi copii, antreuri și living, garniture și suite. Baza tehnică bogată, experiență de peste 25 ani în domeniu și materiale de calitate - astfel realizăm operativ și calitativ chiar și cele mai complexe comenzi la prețuri avantajoase.

Zeci de localuri și magazine din toată țara au obţinut un aspect nou datorită lucrărilor noastre. Întreprinderi mari din industria alimentară din Moldova și de peste hotare aleg produsele noastre. Printre clienții noștri se numără vinăriile și fabricile de bere, fabricile de conserve, producătorii și distribuitorii, comercianții și restauratorii, precum și sute de microbusiness-uri și antreprenori privați.

Actual, FPC Iunta este o întreprindere cu creştere constantă situată într-unul dintre cele mai mari parcuri industriale din Chișinău. Noi creăm idei și le implementăm la perfecţie, combinând tehnologii moderne, abordare profesională și experiență de peste 20 de ani de activitate de succes pe piața din regiune.  

Cuvintele cheie: Articole Decorative, Articole Fier, Articole Lemn, Bucătărie, Mobilă Pentru Copii, Design Interior și Exterior.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie O.C.N. Credite Pentru Toți SRL
O.C.N. Credite Pentru Toți SRL

Credite de consum, creditare nebancară responsabilă, calcularea gradului de înadtorare ți stabilirea capacității de plată a clientului.

Chișinău
Companie PrimeImobil Grup - Agentie Imobiliara
PrimeImobil Grup - Agentie Imobiliara

PrimeImobil Grup se specializează în furnizarea unei game complete de servicii pe piața imobiliară din Moldova: cumpărarea și vânzarea de apartamente, complexe locative, imobiliare comerciale, case, vile, terenuri.

Chișinău
Companie "IDEAL PRESTIGE" SRL
"IDEAL PRESTIGE" SRL

IDEAL PRESTIGE SHOWROOM - DEALER OFICIAL "IDEAL STANDARD" IN MOLDOVA. COMPLETAREA CONSTRUCTIILOR PRIVATE CIT SI COMERCIALE CU TEHNICA SANITARA DE BRAND "IDEAL STANDARD". LIVRAREA IN CEL MAI SCURT TIMP A PRODUSELOR DIRECT DE LA PRODUCATOR.

Chișinău