Descrierea companiei

Iunta SRL este o întreprindere de producere şi comerţ în Chișinău, Republica Moldova.

Compania oferă o gamă vastă de produse și servicii pentru domenii horeca şi retail, dar și pentru industria alimentară, agricolă și vinicolă, inclusiv: mobilă în asortiment, ambalaj original, articole publicitare, construcţii din metal şi lemn, tara din plastic, branding, interioare comerciale la cheie şi multe altele.  

Noua linie de producere Iunta - corp mobilier modern și durabil: bucătării și seturi copii, antreuri și living, garniture și suite. Baza tehnică bogată, experiență de peste 25 ani în domeniu și materiale de calitate - astfel realizăm operativ și calitativ chiar și cele mai complexe comenzi la prețuri avantajoase. corp mobilier modern și durabil: bucătării și seturi copii, antreuri și living, garniture și suite. Baza tehnică bogată, experiență de peste 25 ani în domeniu și materiale de calitate - astfel realizăm operativ și calitativ chiar și cele mai complexe comenzi la prețuri avantajoase.

Zeci de localuri și magazine din toată țara au obţinut un aspect nou datorită lucrărilor noastre. Întreprinderi mari din industria alimentară din Moldova și de peste hotare aleg produsele noastre. Printre clienții noștri se numără vinăriile și fabricile de bere, fabricile de conserve, producătorii și distribuitorii, comercianții și restauratorii, precum și sute de microbusiness-uri și antreprenori privați.

Actual, FPC Iunta este o întreprindere cu creştere constantă situată într-unul dintre cele mai mari parcuri industriale din Chișinău. Noi creăm idei și le implementăm la perfecţie, combinând tehnologii moderne, abordare profesională și experiență de peste 20 de ani de activitate de succes pe piața din regiune.  

Cuvintele cheie: Articole Decorative, Articole Fier, Articole Lemn, Bucătărie, Mobilă Pentru Copii, Design Interior și Exterior.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie DAFSAN-GRUP
DAFSAN-GRUP

Propunem atentiei dv. site-ul companiei «DAFSAN». Compania este dealer oficial al uzinei de pompe electrice ermetice «МOLDOVAHIDROMAS» S.A. ( Certificatul № МНМ-26/101/262 ). Instalatiile de pompare produse in Moldova - БЭН, ЦГ, НГ, ЦВЦ, ЕС, ТТ, ТЭ, ЦМК, ЦМФ, ГНОМ, se bucura, pe drept cuvint, de o solicitare inalta in tarile CSI si in alte tari ale lumii.

Chișinău
Companie GlassDecor
GlassDecor

Compania GlassDecor este specializata pe servicii de decorare si prelucrare a sticlei si oglinzilor. Producerea si instalarea Brâului de bucătărie (Skinali)Panouri decorative!Oglinzi la comandă!

Chișinău
Companie Chiara-Oversis-Company
Chiara-Oversis-Company

     Compania Chiara pune la dispoziția clienților săi informații corecte si rapide cu privire la diferite persoane sau   situații. Suntem oricând la dispoziția clienților pentru a rezolva problemele și doleanțele acestora într-un timp cât   mai scurt, respectând legislația in vigoare, astfel incât toți clienții noștri să fie 100% mulțumiți, oferindu-le   certitudinea și siguranța informațiilor.  Chiara.md își

Chișinău