Descrierea companiei

Florar.md, este o companie ce oferă serviciu de livrare flori și cadouri pe teritoriul Moldovei!

Florarii noștri creează buchete de flori unice și fascinante, care pot sublinia frumusețea oricărei sărbători și evenimentelor din viața dvs.

Livrăm flori și cadouri de mai bine de 5 ani, iar fiecare buchet livrat poartă în sine scopul de bază -livrarea bunei dispoziții și a emoțiilor pozitive!

De-a lungul a 5 ani, am creat o echipă de profesioniști și un serviciu propriu de curierat, astfel încât livrarea de flori prin Chișinău și în întreaga R. Moldova se realizează în cel mai scurt timp posibil și la cel mai înalt nivel.

Pe site-ul nostru, puteți comanda orice buchet și cadou pentru cei dragi în doar câteva minute, iar noi vom avea grijă ca acesta să fie livrată destinatarului cât de curând posibil.

Livrare de flori la birou, la domiciliu, livrare urgentă de buchete - toate acestea sunt posibile pentru curieri Florar.md.

Echipa noastră de floriști este gata să te surprindă pe tine și pe cei dragi cu compozițiile florale unice 24/7, creind fiecare buchet cu mult suflet!

Punem mereu la dispoziția dvs așa flori cum sunt:
- trandafiri
- bujorii
- crizanteme
- margarete
- lalele
- alstroemeria
- crini
- ranunculi
- floarea-soarelui

La noi, veți găsi o gamă largă de buchete, coșuri de flori și aranjamente de flori pentru fiecare gust!

Florarii noștri sunt întotdeauna gata să creeze buchete unice pentru dvs și sa dea viață ideiilor voastre!

Toate florile pentru comanda dvs. sunt achiziționate exclusiv în ziua livrării și sunt transportate în frigidere special echipate - aceasta este cheia succesului și garanția maximă a calității buchetului livrat.

Un buchet de flori este un cadou minunat pentru orice sărbătoare! Pentru a oferi buchetului o notă deosebită, il puteți suplini cu produse conexe de pe site-ul nostru cum ar fi ursuleții de pluș, un tort delicios, o sticlă de vin spumant sau o cutie cu ciocolată!

La noi, veți găsi întotdeauna un cadou potrivit pentru orice sărbătoare! Pentru a surprinde persoane dragi și iubite, nu este deloc necesar să căutați un motiv - oferiți fericire și emoții pozitive chiar astăzi!

Subcategorii: Suvenire
Cuvintele cheie: Cadouri, Jucării, Florării.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Cadouri Personalizate
Cadouri Personalizate

Cadouri personalizate pentru orice eveniment: *cani simple si termosensibile personalizate; *ceasuri de perete cu poza; *poza pe magnet (pentru frigider) orice dimensiune; *breloc cu numar de inmatriculare; *pandative personalizate; *aroma pentru automobil personalizata( cu text sau numar auto) ; *pernute personalizate; *alte modele de brelocuri... etc.

Chișinău
Companie Bellona
Bellona

Dacă sunteți în căutarea unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit, atunci magazinul Bellona vă stă la dispoziție.

Chișinău
Companie Ecodom.md
Ecodom.md

Casă inteligentă în Moldova. Soluții inteligente pentru confortul și siguranță casei dvs!

Chișinău