Descrierea companiei

Etalon Prim (marcă Acvila) este unul din principalii producători de uși, glisante, ferestre și fațade pe piața din Republica Moldova, cu o experiență vastă în proiectare, producere și montare. Datorită unei echipe integre de profesioniști, Etalon Prim gestionează tot procesul de la conceperea proiectului arhitectural până la finalizarea și predarea în exploatare. Compania oferă o gamă largă de produse cu termopane ce oferă izolare termică și fonică.

​Din 1994 compania a reușit să câștige încrederea clienților prin dedicația pentru muncă și calitatea a proiectelor, menite să unească viziunile beneficiarilor și să le asigure confortul mult dorit. Capacitățile, respectul și succesul obținut de Etalon Prim, poate fi văzut prin proiectele realizate. Vezi portofoliul ce indică doar câteva din toate proiectele realizate pe parcursul ultimilor ani.

​Etalon Prim este unul din primii importatori și producători Schueco și Reynaers în Moldova ceea ce vorbește despre experiența echipei și calitatea produselor elaborate.

Compania Etalon Prim, fondată in 1994, deține o fabrică specializată în producerea tâmplăriilor din Aluminiu și PVC (uși, ferestre, pereți cortină și fațade ventilate) de calitate superioara. În prezent compania ocupă o poziție de lider în producerea tâmplăriilor în Republica Moldova. Etalon Prim are o echipă de profesioniști calificați, axați pe calitate și rapiditate, pentru a oferi clienților săi produse moderne și de calitate. Pentru a asigura beneficiarilor cele mai bune produse, Etalon Prim, utilizeaza sticla de cea mai inalta performanta pentru geamurile termopane. Compania investește permanent în tehnologii moderne și echipamente performante ce favorizează proiectarea și producerea produselor în conformitate cu standardele internaționale. În 2010 Etalon Prim incepe colaborarea cu Schueco si mai apoi Alukoenigstahl in scopul realizarii tamplariilor compelxe din Aluminiu pentru piata din Moldova. Experiența bogată acumulată din 1994, oferă flexibilitate și abordare individuală a tuturor clienților. Produsele Etalon Prim sunt fabricate exclusiv din materiale de la producători cu renume mondial din Germania, Grecia, Belgia, Italia și alte țări.

Cuvintele cheie: Arhitectură.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Nova Cleaner Group
Nova Cleaner Group

Nova Cleaner Group este o afacere orientată spre client. Compania tinde întotdeauna să-și depășească propriile limite și să progreseze continuu. Înțelegem că a lăsa un străin să intre în casa ta pentru prima dată este un pas important, motiv pentru care tindem să legăm o relație prietenoasă și de încredere cu clientul prin procedurile de lucru bine stabilite. Citeste mai multÎn acest sens, pentru prima dată în RM, clientul își poate alege agentul de

Chișinău
Companie Manole Estate
Manole Estate

Companie imobiliară Manole Estate Înainte de a lua o decizie, este important să înțelegeți care sunt avantajele și dezavantajele reale ale unui împrumut ipotecar. Și care dintre ele joacă rol în cazul Dumneavoastră. Pentru că situațiile sunt foarte ambigue. Proprietatea unui imobil – deveniți proprietarul imobilului. Mai ușor de negociat când apar probleme cu banii – puteți solicita până la 6 luni de „vacanță” de la banca, dacă apar dif

Chișinău
Companie Imprumut.md
Imprumut.md

Specializaţi în acordarea creditelor nebancare. Clienții primesc ușor și rapid suma de bani solicitată. Găsim soluții individuale la cererea clientului.

Chișinău