Descrierea companiei

Centru de medicină estetică Estetic-Sana, laureat al premiului VIP în domeniul medicinii estetice.

Cuvintele cheie: Masaj aromaterapeutic, Masaj anticelulitic, Remodelare Corporală, Tratamente Corporale, Masaj Anticelulitic, Liposucție, Detoxifiere, Lifting, Epilare, Cosmetologie.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Clinica Sante Moldova
Clinica Sante Moldova

Sante este o organizație privată de asistență medicală, care are că scop acordarea de servicii medicale accesibile și de cea mai bună calitate. Elemente primordiale sunt confortul și satisfacția pacienților, fiecare pacient fiind tratat cu responsabilitate și seriozitate. Laboratorul poate fi găsit în Chișinău și ale 7 regiuni ale Moldovei cu o rețea extinsă de centre de analize.

Chișinău
Companie Clinica Oftalmologică MCI
Clinica Oftalmologică MCI

UN NOU CONCEPT ÎN OFTALMOLOGIE! Bun venit – pe pagina MCI, ne face o deosebită plăcere că ai accesat secțiunea despre noi și presupunem că îți dorești să ne cunoști mai bine. La noi vei găsi cele mai bune soluții pentru a îți menține vederea și cele mai moderne tratamente pentru a o restabili. Pentru medicii noștri nu există cazuri complicate, cu brio tratează afecțiuni grave, unde alți medici nu reușesc - fiind înarmaţi cu cea mai performantă tehnologie. Și da, ști

Chișinău
Companie Bagassa
Bagassa

Producerea pastei de zahar pentru epilare Cursuri de epilare Servicii de epilare femei/ barbati

Bălți