Descrierea companiei

Orice idee poate deveni un produs unic.
Producem mobilier unic din lemn natural combinat cu rasina epoxidica. Suntem o echipa tînără care aduce unicitate și stil în mobilierul Dvs. Suntem pasionați de ceea ce facem. Acumulăm cunoștințe noi cu rapiditate și nu ne plac jumătățile de măsură. 

Alocăm pentru fiecare proiect fix resursele de care are nevoie. Avem echipă full-service, in-house, acoperim etapizat fiecare segment al producerii mobilierului tău.
 
Suntem mereu onești și transparenți în ceea ce ne privește: clienții noștri știu în permanență situația producerii mobilierului acestora și suntem responsabili pentru tot ceea ce promitem.
 
Nu suntem clarvăzători, dar ne place să privim în viitor. Din acest motiv suntem mereu pregătiți pentru orice provocare.

Subcategorii: Fabricarea mobilei
Cuvintele cheie: Articole Decorative, Articole Lemn, Articole Sticlă.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie La Carne Boutique
La Carne Boutique

Producatorul autohton La Carne va propune carne de porc, iepure, curcan, prepelita autohton. Cele mai de top produse pentru grătarul de week-end sunt la magazinul La carne boutique.Dacă doriți să consumați carne de calitate atunci trebuie să faceți o vizită magazinului nostru!  

Chișinău
Companie BONPAN
BONPAN

Coacem gustări naționale moldovenești: plăcinte, vertută, salaria; patiserie și fast-food.

Chișinău
Companie Maestro Patisserie
Maestro Patisserie

Candy Bar extraordinarDecorațiuni originale pentru orice evenimentNu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, noi vă vom livra și aranja totul.O abordare individuală a fiecărui client ne face o companie unică, care va face orice vacanță specială. Gama noastră de dulciuri și servicii este în creștere și actualizată frecvent. Ne dezvoltăm dinamic și încercăm să mulțumim clienții noștri cu gusturi noi.

Bălți