Descrierea companiei

Orice idee poate deveni un produs unic.
Producem mobilier unic din lemn natural combinat cu rasina epoxidica. Suntem o echipa tînără care aduce unicitate și stil în mobilierul Dvs. Suntem pasionați de ceea ce facem. Acumulăm cunoștințe noi cu rapiditate și nu ne plac jumătățile de măsură. 

Alocăm pentru fiecare proiect fix resursele de care are nevoie. Avem echipă full-service, in-house, acoperim etapizat fiecare segment al producerii mobilierului tău.
 
Suntem mereu onești și transparenți în ceea ce ne privește: clienții noștri știu în permanență situația producerii mobilierului acestora și suntem responsabili pentru tot ceea ce promitem.
 
Nu suntem clarvăzători, dar ne place să privim în viitor. Din acest motiv suntem mereu pregătiți pentru orice provocare.

Subcategorii: Fabricarea mobilei
Cuvintele cheie: Articole Decorative, Articole Lemn, Articole Sticlă.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Belarusmobila & DOORS
Belarusmobila & DOORS

Usi interior ChisinauUsi exterior Chisinau

Chișinău
Companie URSO Honey
URSO Honey

Miere Bio Product/ServiceÎn dar de la albine  Miere artizanală 100% naturalăStupină proprie. Livrăm în țară și în străinătate. 

Cahul
Companie Cuptorul Fermecat
Cuptorul Fermecat

Candy Bar Cuptorul Fermecat - Cozonaci, Înghețată, Pâine, Prăjituri de casă, Produse pânificație, Produse patiserie, Torturi aniversare adulți, Torturi aniversare copii.

Bălți