Descrierea companiei

Bine ați venit în salonul nostru de frumusețe din Chișinău, situat la adresa Dacia 24, în zona Botanica. Ne mândrim să vă oferim servicii de înaltă calitate atât pentru bărbați, cât și pentru femei, astfel încât să vă simțiți îngrijiți și frumoși.

La noi în salon, vă puteți bucura de o gamă largă de servicii, oferite de personalul nostru experimentat:

Epilare cu laser: Folosim echipamente moderne pentru o epilare cu laser eficientă și sigură. Uitați de părul nedorit pentru o perioadă lungă de timp.
Cosmetologie: Cosmetologii noștri oferă programe individuale de îngrijire a pielii, precum și proceduri pentru îmbunătățirea stării și aspectului acesteia.
Epilare cu ceară: Vă garantăm îndepărtarea blândă a părului cu ajutorul unei cerii de calitate, asigurând o piele netedă fără iritații.
Sugaring: Acest metodă delicată de epilare bazată pe pastă de zahăr oferă rezultate excelente și reduce riscul de iritații ale pielii.
Vajacial: Salonul nostru oferă îngrijire inovatoare pentru pielea în zona bikini - Vajacial. Această procedură contribuie la menținerea sănătății și frumuseții zonei intime.
Cursuri: Oferim, de asemenea, cursuri de învățare în diverse domenii legate de îngrijirea personală și frumusețe. Instruitorii noștri profesioniști împărtășesc experiența și cunoștințele lor.
Echipa noastră se străduiește ca vizita dvs. să fie plăcută și eficientă. Utilizăm doar produse de calitate și echipamente moderne pentru a vă oferi cele mai bune servicii. Vă invităm să vă bucurați de îngrijirea personală în atmosfera noastră plăcută de salon de frumusețe.

Subcategorii: Saloane de frumusețe
Cuvintele cheie: Epilare, Cosmetologie.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Nectar Lux SRL
Nectar Lux SRL

Pasiunea și grija deosebită față de procesul de creare și produsul finit, au dus la apariția combinațiilor unice și a gustului excelent a produselor Nectar Lux.

Chișinău
Companie Soap Art
Soap Art

SoapArt produce Accesorii Handmade, naturale și aromate din uleiuri și grăsimi organice perfecte pentru a hrăni și hidrata pielea.Produsele personalizate includ la alegere: sare de baie, scruburi, uleiuri, balsam de buze și desigur săpun natural. Aproximativ 40% dintre substanțele care vin în contact cu pielea sunt absorbite de către aceasta. Prin urmare, pe parcursul întregii noastre vieți, pielea poate absorbi cantități uriașe de substanțe nocive.Din fericire noi oamenii, am &icirc

Chișinău
Companie ArtSlim - remodelare corporală
ArtSlim - remodelare corporală

ArtSlim a aparut din dorinta de a le face pe femei sa se simta frumoase si rasfatate !! Recomandarea noastra este sa va ingaduiti o zi de relaxare deplina in salonul nostru si garantam faptul ca veti fi placut surprinse de rezultatele obtinute.

Chișinău