Descrierea companiei

Compania ECOFLOOR a fost fondată de principalii jucători de pe piața pardoselilor din Moldova. Apariția ei se datorează unei respectări minuțioase a responsabilității față de mediu și a conștientizării sociale.

Începând cu anul 2006, de când sunt prezenți pe piața Moldovei, întotdeauna au ținut cont de opiniile clienților. De aceia deschiderea noului centru comercial ECOFLOOR în anul 2017 este un moment crucial pentru dezvoltarea standardelor ecologice în domeniul pardoselilor la noi în țară, dar și pentru delimitarea unui grup separat de mărfuri, produse prin ecotehnologie cu utilizarea componentelor predominant naturale. Vă prezentă cei mai importanți producători din Europa, care au mizat pe produsele ecologice și au creat o categorie separată în gama generală de produse, astfel oferindu-le cumpărătorilor posibilitatea de a alege:

- GERFLOR (Franța, Germania);

- IVC GROUP (Belgia SUA);

- BERRY ALLOC (Belgia, Norvegia);

- СONDOR Carpets (Belgia);

- INTERFACE (Belgia);

- BALTERIO (Belgia);

- DR. SCHUTZ (Germania);

- STAUF (Germania);

- EKO HALI (Turcia);

- LOUISE DE POORTERE (Belgia).

Ce sunt pardoselile ecologice?

Aceste produse pentru acoperirea podelelor și pereților, care nu prezintă pericol pentru sănătatea consumatorului, au următoarele caracteristici:

- conținut predominant de materiale naturale și/sau 100% reciclabile,

- nivel minim sau absent de emisii, contribuind la îmbunătățirea aerului din încăpere,

- nu emit substanțe nocive,

- nu cauzează alergii și alte boli.

Ce pardoseli ecologice sunt oferite de producători?

- linoleum natural (care are în componența sa ulei de in, rășină de conifere, făină de lemn (inclusiv din coajă de stejar de plută), coloranți naturali, praf de calcar)

- parchet laminat ecologic (tehnologia de producție nu necesită utilizarea aditivilor artificiali);

- pardoseli art-vinil din componente naturale 100%;

- parchet (din lemn masiv și blocuri de parchet);

- pardoseli sportive;

- mochetă din componente naturale, în rulouri și blocuri;

- covoare lucrate manual din bumbac, lână, mătase, sisal;

- iarbă artificială de peisaj;

- produse și materiale profesionale pentru montajul și îngrijirea pardoselii, pe bază de componente naturale.

În depozitele Companiei puteți găsi o gamă largă de produse. Iar pentru a aprecia pe deplin calitatea diferitor tipuri de pardoseală, sunteți bineveniți în showroom-ul, situat la adresa: mun. Chișinău, str. Decebal, 6/1 sau pe site, care a fost creeat de echipa - www.ecofloor.md.

Subcategorii: Totul pentru casă

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Chiara-Oversis-Company
Chiara-Oversis-Company

     Compania Chiara pune la dispoziția clienților săi informații corecte si rapide cu privire la diferite persoane sau   situații. Suntem oricând la dispoziția clienților pentru a rezolva problemele și doleanțele acestora într-un timp cât   mai scurt, respectând legislația in vigoare, astfel incât toți clienții noștri să fie 100% mulțumiți, oferindu-le   certitudinea și siguranța informațiilor.  Chiara.md își

Chișinău
Companie Meta-Sistem SRL
Meta-Sistem SRL

Compania a fost creata in anul 2008. Prestam servicii complexe pentru integrarea site-ului cu programa 1C. Efefectuăm deservire și asistență tehnică. Creăm site-uri și setăm update automatizat a întregii informații, despre produsele Dvs., pe site din programul 1C. Scopul nostru e ca Dvs. să primiți clienți noi și să vă măriți venitul. Asta e misiunea noastră. Noi creăm site-uri de eficiență sporită de tip landing page, efectuăm A/ B testing și setăm campania de publicitate pe internet, pen

Chișinău
Companie Ahatina Design Srl
Ahatina Design Srl

Design Branding Identica Elaborare siteurilor Social media marketing Google ads Photo Video Outdoor Poligrafie

Chișinău