Descrierea companiei

Compania ECOFLOOR a fost fondată de principalii jucători de pe piața pardoselilor din Moldova. Apariția ei se datorează unei respectări minuțioase a responsabilității față de mediu și a conștientizării sociale.

Începând cu anul 2006, de când sunt prezenți pe piața Moldovei, întotdeauna au ținut cont de opiniile clienților. De aceia deschiderea noului centru comercial ECOFLOOR în anul 2017 este un moment crucial pentru dezvoltarea standardelor ecologice în domeniul pardoselilor la noi în țară, dar și pentru delimitarea unui grup separat de mărfuri, produse prin ecotehnologie cu utilizarea componentelor predominant naturale. Vă prezentă cei mai importanți producători din Europa, care au mizat pe produsele ecologice și au creat o categorie separată în gama generală de produse, astfel oferindu-le cumpărătorilor posibilitatea de a alege:

- GERFLOR (Franța, Germania);

- IVC GROUP (Belgia SUA);

- BERRY ALLOC (Belgia, Norvegia);

- СONDOR Carpets (Belgia);

- INTERFACE (Belgia);

- BALTERIO (Belgia);

- DR. SCHUTZ (Germania);

- STAUF (Germania);

- EKO HALI (Turcia);

- LOUISE DE POORTERE (Belgia).

Ce sunt pardoselile ecologice?

Aceste produse pentru acoperirea podelelor și pereților, care nu prezintă pericol pentru sănătatea consumatorului, au următoarele caracteristici:

- conținut predominant de materiale naturale și/sau 100% reciclabile,

- nivel minim sau absent de emisii, contribuind la îmbunătățirea aerului din încăpere,

- nu emit substanțe nocive,

- nu cauzează alergii și alte boli.

Ce pardoseli ecologice sunt oferite de producători?

- linoleum natural (care are în componența sa ulei de in, rășină de conifere, făină de lemn (inclusiv din coajă de stejar de plută), coloranți naturali, praf de calcar)

- parchet laminat ecologic (tehnologia de producție nu necesită utilizarea aditivilor artificiali);

- pardoseli art-vinil din componente naturale 100%;

- parchet (din lemn masiv și blocuri de parchet);

- pardoseli sportive;

- mochetă din componente naturale, în rulouri și blocuri;

- covoare lucrate manual din bumbac, lână, mătase, sisal;

- iarbă artificială de peisaj;

- produse și materiale profesionale pentru montajul și îngrijirea pardoselii, pe bază de componente naturale.

În depozitele Companiei puteți găsi o gamă largă de produse. Iar pentru a aprecia pe deplin calitatea diferitor tipuri de pardoseală, sunteți bineveniți în showroom-ul, situat la adresa: mun. Chișinău, str. Decebal, 6/1 sau pe site, care a fost creeat de echipa - www.ecofloor.md.

Subcategorii: Totul pentru casă

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie «CASA PERFECTA-CONSTRUCT» S.R.L.
«CASA PERFECTA-CONSTRUCT» S.R.L.

Строительная компания «CASA PERFECTĂ-CONSTRUCT» SRL оказывает услуги в области строительства с 2010 года. Наша компания была основана для того, чтобы сделать возможным строительство частных домов

Chișinău
Companie Crown bar /bar mobil
Crown bar /bar mobil

Bar mobil la petreceri:nunti,cumatrii,zile de nastere,corporative... Noi va oferim servicii de catering bar mobil,venim acolo unde ne spuneti cu utilajul nostru si o echipa cu experienta ca sa dam culoare evenimentului...

Chișinău
Companie piatraonline.md
piatraonline.md

PIATRA DECORATIVA SI CARAMIDA IN CHISINAU. O GAMA LARGA DE 126 DE TIPURI! Compania „SOFILEN-LUX” SRL activează pe piaţa pietrei decorative artificiale în Republica Moldova 11 ani şi în tot acest timp şi-a creat o imagine de partener de afaceri fiabil şi serios. Activitatea principală a companiei este producerea pietrei decorative artificiale „Magicrete” pentru pereţi şi pardoseli, piatră decorativă şi de faţadă, piatră pentru soclu, pavaj ş

Chișinău