Descrierea companiei

Compania ECOFLOOR a fost fondată de principalii jucători de pe piața pardoselilor din Moldova. Apariția ei se datorează unei respectări minuțioase a responsabilității față de mediu și a conștientizării sociale.

Începând cu anul 2006, de când sunt prezenți pe piața Moldovei, întotdeauna au ținut cont de opiniile clienților. De aceia deschiderea noului centru comercial ECOFLOOR în anul 2017 este un moment crucial pentru dezvoltarea standardelor ecologice în domeniul pardoselilor la noi în țară, dar și pentru delimitarea unui grup separat de mărfuri, produse prin ecotehnologie cu utilizarea componentelor predominant naturale. Vă prezentă cei mai importanți producători din Europa, care au mizat pe produsele ecologice și au creat o categorie separată în gama generală de produse, astfel oferindu-le cumpărătorilor posibilitatea de a alege:

- GERFLOR (Franța, Germania);

- IVC GROUP (Belgia SUA);

- BERRY ALLOC (Belgia, Norvegia);

- СONDOR Carpets (Belgia);

- INTERFACE (Belgia);

- BALTERIO (Belgia);

- DR. SCHUTZ (Germania);

- STAUF (Germania);

- EKO HALI (Turcia);

- LOUISE DE POORTERE (Belgia).

Ce sunt pardoselile ecologice?

Aceste produse pentru acoperirea podelelor și pereților, care nu prezintă pericol pentru sănătatea consumatorului, au următoarele caracteristici:

- conținut predominant de materiale naturale și/sau 100% reciclabile,

- nivel minim sau absent de emisii, contribuind la îmbunătățirea aerului din încăpere,

- nu emit substanțe nocive,

- nu cauzează alergii și alte boli.

Ce pardoseli ecologice sunt oferite de producători?

- linoleum natural (care are în componența sa ulei de in, rășină de conifere, făină de lemn (inclusiv din coajă de stejar de plută), coloranți naturali, praf de calcar)

- parchet laminat ecologic (tehnologia de producție nu necesită utilizarea aditivilor artificiali);

- pardoseli art-vinil din componente naturale 100%;

- parchet (din lemn masiv și blocuri de parchet);

- pardoseli sportive;

- mochetă din componente naturale, în rulouri și blocuri;

- covoare lucrate manual din bumbac, lână, mătase, sisal;

- iarbă artificială de peisaj;

- produse și materiale profesionale pentru montajul și îngrijirea pardoselii, pe bază de componente naturale.

În depozitele Companiei puteți găsi o gamă largă de produse. Iar pentru a aprecia pe deplin calitatea diferitor tipuri de pardoseală, sunteți bineveniți în showroom-ul, situat la adresa: mun. Chișinău, str. Decebal, 6/1 sau pe site, care a fost creeat de echipa - www.ecofloor.md.

Subcategorii: Totul pentru casă

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Imprumut.md
Imprumut.md

Specializaţi în acordarea creditelor nebancare. Clienții primesc ușor și rapid suma de bani solicitată. Găsim soluții individuale la cererea clientului.

Chișinău
Companie Химчистка Alladin
Химчистка Alladin

Realizăm spălare și curățare chimică a covoarelor, palantinelor, păturilor, mobilierului tapițat cu livrare la domiciliu (Bălți, Glodeni, Râșcani, Drochia, Edinet).

Bălți
Companie Perfectum Module
Perfectum Module

PERFECTUM MODULE este primul producător de containere modulare din Moldova.  Misiunea noastră este să îmbunătățim și să simplificăm viața în lumea modernă. Considerăm că munca noastră este de succes dacă clienții noștri obțin libertatea de a alege, privilegiul de mobilitate și independență într-o lume care se schimbă constant. Astfel, căutăm și selectăm cele mai relevante și moderne soluții care respectă aceste principii. O abordare individuală ne permite să înțelege

Chișinău