Descrierea companiei

CE ESTE QUEST ROOM-UL?

Sunteți total implicați în subiect. Veți petrece timpul într-un mod de neuitat împreună cu prieteni voștri. În căutarea indiciilor, fiecare din voi va putea să se manifeste propunând cea mai bună idee de evadare. Fiecare escape room este plin de enigme tematice și mecanisme. Găsind fiecare însărcinare și deslușind fiecare indiciu, veți fi tot mai aproape de a trece peste toate provocările.
Folosiți timpul cu sens – aveți doar 90 de minute, ca să vă realizați scopul. Dacă veți reuși, atunci echipa voastră va putea spune cu îndrăzneală despre victoria sa în unul din cele mai bune escape room-uri ale Chișinăului.

Fiecare escape room este plin de enigme tematice și mecanisme. Găsind fiecare însărcinare și deslușind fiecare indiciu, veți fi tot mai aproape de a trece peste toate provocările.Folosiți timpul cu sens – aveți doar 90 de minute, ca să vă realizați scopul. Dacă veți reuși, atunci echipa voastră va putea spune cu îndrăzneală despre victoria sa în unul din cele mai bune escape room-uri ale Chișinăului.

În fiecare zi noi lucrăm la noile idei și scenarii, pentru ca să continuăm să vă uimim! Da, aceasta ocupă timp, dar noi mereu încercăm să inventăm ceva nou și original, pentru ca voi să primiți plăcere de la fiecare detaliu. Să creezi ambalajul bomboanei e simplu, mai greu e să alegi gustul care va fi pe placul tuturor! Dar până noi generăm ideile noastre nebune, vă propunem să evadați din escape room-urile deja deschise! Și desigur să urmăriți noutățile pe rețelele noastre de socializare. Mulțumim pentru interesul vostru! 

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie KEG Beer Shop
KEG Beer Shop

Suntem amatori de bere, iar KEG aduce celor ca noi berea perfecta - naturală, proaspătă și rece. Noi păstrăm berea în condiții optime, iar deservirea este pe măsură. Vă asteptam să ne treceți pragul pentru a vă convinge!

Chișinău
Companie Texas Steak Bar
Texas Steak Bar

Texas Steak Bar va așteaptă să savurați cele mai bune steakuri cu un pahar de vin bun, într-o atmosferă plăcută!

Chișinău
Companie Restaurant PRESIDENT Bălți
Restaurant PRESIDENT Bălți

Restaurantul President este locul ideal pentru a organiza evenimente elegante pentru momente speciale.

Bălți