Descrierea companiei

CE ESTE QUEST ROOM-UL?

Sunteți total implicați în subiect. Veți petrece timpul într-un mod de neuitat împreună cu prieteni voștri. În căutarea indiciilor, fiecare din voi va putea să se manifeste propunând cea mai bună idee de evadare. Fiecare escape room este plin de enigme tematice și mecanisme. Găsind fiecare însărcinare și deslușind fiecare indiciu, veți fi tot mai aproape de a trece peste toate provocările.
Folosiți timpul cu sens – aveți doar 90 de minute, ca să vă realizați scopul. Dacă veți reuși, atunci echipa voastră va putea spune cu îndrăzneală despre victoria sa în unul din cele mai bune escape room-uri ale Chișinăului.

Fiecare escape room este plin de enigme tematice și mecanisme. Găsind fiecare însărcinare și deslușind fiecare indiciu, veți fi tot mai aproape de a trece peste toate provocările.Folosiți timpul cu sens – aveți doar 90 de minute, ca să vă realizați scopul. Dacă veți reuși, atunci echipa voastră va putea spune cu îndrăzneală despre victoria sa în unul din cele mai bune escape room-uri ale Chișinăului.

În fiecare zi noi lucrăm la noile idei și scenarii, pentru ca să continuăm să vă uimim! Da, aceasta ocupă timp, dar noi mereu încercăm să inventăm ceva nou și original, pentru ca voi să primiți plăcere de la fiecare detaliu. Să creezi ambalajul bomboanei e simplu, mai greu e să alegi gustul care va fi pe placul tuturor! Dar până noi generăm ideile noastre nebune, vă propunem să evadați din escape room-urile deja deschise! Și desigur să urmăriți noutățile pe rețelele noastre de socializare. Mulțumim pentru interesul vostru! 

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Tokyo Sushi
Tokyo Sushi

Tokyo – suntem o companie de sushi din Moldova specializată exclusiv pe livrare și deservire to-go. La moment rețeaua este prezentă doar în raza Municipiului Chișinău.Tokyo sushi aduce savoarea bucătăriei tradiționale japoneze direct la Dvs. acasă sau la birou. De asemenea puteți asista pe viu la pregătirea rolurilor de sushi. Folosim numai ingrediente proaspete, atent selecționate. Astfel, să te bucuri de o masă bogată în vitaminele esențiale corpului Dvs.

Chișinău
Companie The Old Street Cafe
The Old Street Cafe

The Old Street Cafe este o cafenea (Chișinău) unde puteți degusta mai multe sortimente de cafea și deserturi delicioase. Localul oferă o vibrație specială pe care o veți simți imediat cum veți pășit înăuntru. De asemenea, aici veți găsi confortul de care aveți nevoie după zilele obositoare de muncă. Tot aici vă puteți izola de agitația cotidiană și să vă începeți ziua cu forțe proaspete.

Chișinău
Companie Bee Voyage
Bee Voyage

BeeVoyage - agenție de turism unde vă așteptăm cu mult drag pentru a vă oferi cele mai fierbinți oferte ! Cu BeeVoyage în vacanța de vis !

Chișinău