Descrierea companiei

Compania "CORINA" SRL activeaza pe piata din Moldova incepand cu 1992 fiind una dintre agentiile turistice de frunte din Republica Moldova. Am cucerit recunoasterea internationala datorita calitatii serviciilor oferite si relatiilor cu publicul.

Compania a fost mentionata cu premii internationale: Arca de Aur a Europei (pentru tendinta constanta spre perfectiune), Premiul International de Platina si Grand Prix Mercuriu de Aur acasa.

Avem parteneri in multe tari din intreaga lume: in Germania, Franta, Austria, Polonia, Bulgaria, Romania, SUA, Cipru, Marea Britanie, Italia, Elvetia, Finlanda, Turcia, EAU, in tarile CSI.

Suntem un agent autorizat IATA (Asociatia Internationala de Transport Avia), membri ai ASTA (Asociatia Americana a Agentiilor de Turism), ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Moldova).

Personalul de calificare inalta si tehnologiile moderne, permit agentiei sa-si perfectioneze constant lucrul. Toate produsele noastre turistice sunt pregatite cu atentie, tinand cont de cresterea cererii si doleantele turistilor. Cu fiecare sezon, in programul nostru se adauga noi tari, trasee si statiuni.

Subcategorii: Turism
Cuvintele cheie: Agenții de turism, Excursii, Servicii turism.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Restaurant NOROC Bălți
Restaurant NOROC Bălți

Un local superb, care se ridică la cele mai înalte așteptări. Experiența și atenția la detalii ne recomandă!

Bălți
Companie Crown bar /bar mobil
Crown bar /bar mobil

Bar mobil la petreceri:nunti,cumatrii,zile de nastere,corporative... Noi va oferim servicii de catering bar mobil,venim acolo unde ne spuneti cu utilajul nostru si o echipa cu experienta ca sa dam culoare evenimentului...

Chișinău
Companie Calatorim Impreuna
Calatorim Impreuna

Экскурсии и туры по Молдове. Экскурсии для школьников. Туры по Украине и Румынии.

Chișinău