Descrierea companiei

Compania "CORINA" SRL activeaza pe piata din Moldova incepand cu 1992 fiind una dintre agentiile turistice de frunte din Republica Moldova. Am cucerit recunoasterea internationala datorita calitatii serviciilor oferite si relatiilor cu publicul.

Compania a fost mentionata cu premii internationale: Arca de Aur a Europei (pentru tendinta constanta spre perfectiune), Premiul International de Platina si Grand Prix Mercuriu de Aur acasa.

Avem parteneri in multe tari din intreaga lume: in Germania, Franta, Austria, Polonia, Bulgaria, Romania, SUA, Cipru, Marea Britanie, Italia, Elvetia, Finlanda, Turcia, EAU, in tarile CSI.

Suntem un agent autorizat IATA (Asociatia Internationala de Transport Avia), membri ai ASTA (Asociatia Americana a Agentiilor de Turism), ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Moldova).

Personalul de calificare inalta si tehnologiile moderne, permit agentiei sa-si perfectioneze constant lucrul. Toate produsele noastre turistice sunt pregatite cu atentie, tinand cont de cresterea cererii si doleantele turistilor. Cu fiecare sezon, in programul nostru se adauga noi tari, trasee si statiuni.

Subcategorii: Turism
Cuvintele cheie: Agenții de turism, Excursii, Servicii turism.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Restaurant OSCAR Bălți
Restaurant OSCAR Bălți

Restaurantul Oscar este un un local stilat si modern din or.Balti, care va ofera confort si eleganta evenimentului d-stra. 

Bălți
Companie MVV TUR SRL
MVV TUR SRL

Vacante la Munte, la mare, tari exotice, bilete de avion, asigurari medicale la cele mai bune preturi. La noi gasiti cele mai Fierbinti Oferte la Mare si Munte!

Chișinău
Companie Calatorim Impreuna
Calatorim Impreuna

Экскурсии и туры по Молдове. Экскурсии для школьников. Туры по Украине и Румынии.

Chișinău