Descrierea companiei

Compozitie-tehnologie a fabricat produse și echipamente compozite pentru producția lor din 1998, timp în care inginerii noștri au acumulat o vastă experiență în proiectarea și fabricarea celor mai fiabile și de înaltă calitate echipamente pentru producerea armăturilor din plasă compozită și a elementelor cadru îndoit . Colaborăm îndeaproape cu universități specializate în tehnologia compozitelor în multe țări din întreaga lume, cum ar fi America, Canada, Japonia, Rusia, Italia și Olanda. Ne îmbunătățim constant echipamentele și tehnologiile.
Vă oferim o afacere extrem de profitabilă, cu o investiție minimă pentru producție și cea mai rapidă perioadă de recuperare. Toate echipamentele noastre pentru producerea de ochiuri de armare a ochiurilor de plasă îndoite sunt eficiente din punct de vedere energetic, de înaltă calitate și fiabile. Acest lucru este confirmat de numeroasele noastre brevete pentru invenții.

Subcategorii: Industrii(Altele)
Cuvintele cheie: Atelier.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie CERTMATCON SRL
CERTMATCON SRL

CERTIFICARE materiale pentru construcții, incercări laborator, radiologie, certificare ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001. Beneficii:Suntem atenți la fiecare detaliu.PROFESIONALISMCERTMATCON acordă atenţie deosebită la instruirea şi informarea continuă a personalului cu cerinţele normative şi legislative din domeniul de activitate.EXPERIENȚĂPe parcursul anilor am dobândit o experiență bogată datorită proiectelor realizate, a colaborărilor cu companii mari și a acreditărilo

Chișinău
Companie DECOLAND SRL
DECOLAND SRL

Lansam ideea inlocuririi lemnului cu produse ecologice. Prin eforturile noastre ne adaptam oricarei situatii pentru a satisface pe deplin nevoile consumatorilor nostri.Dorința noastră este de a avea o dezvoltare indelungata si armonioasa in cadrul societatii. Omenirea va dispune de un mediu inconjurator curat si de un stil de viata sanatos. Vom fi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume.

Chișinău
Companie Public.md
Public.md

Public.md panou de anunturi gtatuite Publica anuntul tau gratuit pe http://www.public.md

Cahul