Descrierea companiei

Compozitie-tehnologie a fabricat produse și echipamente compozite pentru producția lor din 1998, timp în care inginerii noștri au acumulat o vastă experiență în proiectarea și fabricarea celor mai fiabile și de înaltă calitate echipamente pentru producerea armăturilor din plasă compozită și a elementelor cadru îndoit . Colaborăm îndeaproape cu universități specializate în tehnologia compozitelor în multe țări din întreaga lume, cum ar fi America, Canada, Japonia, Rusia, Italia și Olanda. Ne îmbunătățim constant echipamentele și tehnologiile.
Vă oferim o afacere extrem de profitabilă, cu o investiție minimă pentru producție și cea mai rapidă perioadă de recuperare. Toate echipamentele noastre pentru producerea de ochiuri de armare a ochiurilor de plasă îndoite sunt eficiente din punct de vedere energetic, de înaltă calitate și fiabile. Acest lucru este confirmat de numeroasele noastre brevete pentru invenții.

Subcategorii: Industrii(Altele)
Cuvintele cheie: Atelier.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie KONFI
KONFI

Oferte avantajoase de încălțăminte în Moldova. Comandă online încălțăminte pentru bărbați, copii și femei.

Chișinău
Companie Cereal-Grup S.R.L.
Cereal-Grup S.R.L.

Compania Societatea cu Răspundere Limitată CEREAL-GRUP a fost fondată în anul 2016 la data de 16 septembrie. În prezent, compania oferă servicii de: Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. Intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate. Intermedieri în comerţul specializat în vînzarea produselor cu caracter specific, n.

Bălți
Companie Magnus.Md
Magnus.Md

Compania noastră oferă o mare varietate de mobila cu ridicata: calitatea înaltă și o gamă largă sunt motivele  încrederii clienților noștri.  Doar de la noi puteți cumpăra mobilier excelent la prețuri accesibile. Oferim livrare GRATUITĂ pe intreg teritoriul țării! Beneficii pentru partenerii noștri: Abordare individuală Livrare gratuită Livrarea produselor cât mai curând posibil Gama largă de produse Prețuri competitive care vă permit să câștigați mai mult

Chișinău