Descrierea companiei

Închirieri auto la cele mai bune prețuri pentru calatorii prin Moldova.
Serviciu de inchirieri auto in orice oras al Moldovei.

La dispoziția dumneavoastră este o flotă extinsă de vehicule pentru călătorii de afaceri si odihna: mașini moderne ale mărcilor populare Dacia, Toyota Camry sau Land Cruiser, Peugeot, Kia Rio sau Opel - alegeți o mașină pe gustul dumneavoastră!
Prioritatea noastră este siguranța clienților noștri. Compania oferă vehicule fiabile, confortabile, curate și bine întreținute.

Livrare auto si transfer la aeroportul Chisinau KIV.


• fără a merge în Transnistria
• fără a pleca în străinătate


Inchirieri auto in Moldova - Serviciu inchirieri auto - Chirie Auto

Subcategorii: Servicii transport
Cuvintele cheie: Închirieri Auto.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie CarDream
CarDream

CARDREAM va ofera servicii pentru interior izolare fonica de autoturisme, tapițerie din piele talie, precum decorarea saloanelor auto tehnologie akvaprint din anul 2007. Principalul nostru atu carte - noi lucrăm în prezența clientului, în prezența ta, și să nu întârzie serviciul auto. Ai venit la noi pe înregistrarea și vom începe imediat să se ocupe cu masina ta, pentru ceea ce se poate vedea în atmosfera confortabilă a centrului nostru special. Face in

Chișinău
Companie Motoland
Motoland

Motoland - este importatorul oficial al produselor marca BRP, Yamaha-Motor, Beta-Motor și CF-Moto ce dispune de un Service Centru specializat și un Showroom modern cu o varietate largă de tehnică, accesorii, piese și consumabile.

Chișinău
Companie BROdasAuto
BROdasAuto

Experti in vanzarea de autoturisme rulateTratam fiecare achizitie auto cu multa seriozitate.

Chișinău