Descrierea companiei

Compania Cetatenie.md a fost înființată acum 15 ani cu scopul de a oferi o gamă completă de servicii pentru pregătirea documentelor necesare obținerii cetățeniei române și a pașaportului României (buletinului). De-a lungul timpului, capacitățile noastre s-au extins semnificativ și acum suntem încântați să vă oferim ajutor în pregătirea și prezentarea documentelor pentru obținerea cetățeniei Moldovei și a Rusiei. Am dezvoltat un sistem clar și eficient de colectare și prezentare a documentelor, care funcționează independent de locația clientului. Avocații noștri de la Cetatenie.md se implică în cazuri în care alte companii respectate refuză să ofere ajutor. Nu există probleme nerezolvabile pentru noi, deoarece în echipa noastră lucrează specialiști calificați în domeniul migrației, cu o vastă experiență, capabili să găsească soluții optime în situații complexe. Cu noi, treceți rapid prin toate etapele necesare și obțineți permisiunea pentru orice probleme apar.

Subcategorii: Servicii juridice
Cuvintele cheie: Traduceri.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Counting Line
Counting Line

Aveți nevoie de servicii de contabilitate la distanță? Counting Line îți oferă o gamă largă de servicii conexe și de contabilitate, care vă vor economisi timp, bani și resurse.

Chișinău
Companie Служба прочистки
Служба прочистки

Serviciu profesional de curățare a canalizării cu rezultat 100%. Folosind echipamente moderne specializate, specialiștii cu peste 10 ani

Chișinău
Companie “FURTUNA&ASOCIATII” LAW FIRM
“FURTUNA&ASOCIATII” LAW FIRM

Furtuna & Associates LLC is a law firm based in Chisinau with particular expertise in commercial law, banking and finance, litigation and arbitration, company law, capital markets, mergers & acquisitions, international tax planning, intellectual property, administrative and constitutional law.  

Chișinău