Descrierea companiei

Echipa Bismobil Kitchen
Din 2012, când compania avea numai 4 membri, a participat la expoziția de mobilă de la Moldexpo. Acolo, Bismobil Kitchen a câștigat titlul de ,,cel mai frumos, inovator și performant concept de bucătărie”.

Astăzi, echipa numără peste 300 de membri, mai mult de 3000 de bucătării instalate, cu showroom-uri în Moldova, România, Bulgaria, Spania și Rusia.

Cum am reușit?
Atitudinea este cheia. Pe lângă produsul în sine, bucătării la comandă, aducem un plus valoare prin servicii personalizate. De la consultanță, măsurători, design, producere, montare, până la servicii de garanție și post garanție, suntem receptivi și dedicați fiecărui client.

În fiecare zi, petrecem mult timp în bucătărie. Gătim bucatele preferate, încercăm rețete noi, stăm la masă cu familia: soțul, soția, copiii, părinții, prietenii. Astfel, ai nevoie de o bucătărie modernă și funcțională, creată după preferințele și necesitățile tale.

Planuri de viitor
Pentru a aduce bucătăria mult visată în casele a cât mai multor familii, am setat un plan ambițios: să deschidem peste 1000 de showroom-uri în toată Europa, până în 2030.

Ne dorim să le oferim și mai multor clienți ocazia de a beneficia de serviciile noastre, cu un showroom de bucătării aproape de casa lor. Acest lucru a devenit posibil datorită investitorilor.

Compania a devenit o platformă inovativă, care a reunit mai mulți jucători ai pieței – furnizori, producători, parteneri, investitori și echipa, care stă la baza dezvoltării. Scopul nostru este să furnizăm clienților un produs de calitate, la un preț corect și argumentat.

Te așteptăm cu drag în unul dintre showroom-urile noastre pentru a-ți aduce plăcerea de găti acasă, într-o bucătărie Bismobil Kitchen!


 

Subcategorii: Fabricarea mobilei
Cuvintele cheie: Bucătărie.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Oglinzi.md
Oglinzi.md

OGLINZI.MD are ca obiect principal de activitate prelucrarea geamurilor și a oglinzilor. Venim în întâmpinarea dumneavostra cu o gamă bogată de produse: oglinzi cu lumina (LED) ,uși din sticlă securizată, cabine de duș, balustrade din sticlă, trepte din sticlă, geam sablat personalizat, pereți desparțitori, vitrine magazin, oglinzi decorative, placări cu sticla colorată, placări cu oglindă, etc. Dorința noastra este să conturăm un nume de referință și suntem preg

Chișinău
Companie Cereal-Grup S.R.L.
Cereal-Grup S.R.L.

Compania Societatea cu Răspundere Limitată CEREAL-GRUP a fost fondată în anul 2016 la data de 16 septembrie. În prezent, compania oferă servicii de: Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. Intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate. Intermedieri în comerţul specializat în vînzarea produselor cu caracter specific, n.

Bălți
Companie «Metall.md»
«Metall.md»

Producția de structuri metalice la comandă în Chișinău și Moldova de la producător - «Metall.md»

Chișinău