Descrierea companiei

Bear Republic este un magazin de bere craft și a vinurilor alese cu grijă din Chișinău, unde găsești și o selecție de băuturi alcoolice și gustări la bere.
Îți oferim de la băuturi produse cu pasiune în micro-fabrici până la branduri recunoscute global. 

Urșii au pregătit o selecție de vinuri produse în Moldova de producători mai mici sau mai mari, roșii albe sau roze, mono soiuri sau cupaje îndrăznețe. Fie că preferi o Viorica florală, un Alb de Onițcani proaspăt ori un Pinot Noir fructat sau un Saperavi condimentat, avem cu te surprinde plăcut.

Lager, Pilsner, Hefeweiss, Pale Ale sau IPA le găsești proaspete la robinet, poți alege un ambalaj PET sau sticlă 0.33L/1L pentru evenimente speciale.
La sticlă selecția este și mai mare: Porter, Stout, Imperial, NEIPA, Dunkelweiss, sunt doar câteva din stilurile de bere pe care le poți cumpăra la noi.

Cine a zis tărie? Avem câteva opțiuni care vor încinge petrecerile tale, poți alege un gin pentru mixuri ușoare sau un rom cu spirit rebel, tequila sau vodka, un divin maturat 10 ani sau un single malt whisky cu amprente scoțiene, dacă e grea alegerea – suntem mereu aici pentru a te ajuta

Bear Republic este întâi de toate un magazin de bere craft în care găsești produse locale create cu multă grijă și pasiune de berari pe care ai ocazia să le cumperi și să le savurezi acasă, în ospeție sau la o ieșire în aer liber, dar nu ne-am oprit aici și te surprindem cu o selecție de vinuri din Moldova de la diferiți producători mai mici sau mai mari. Iar scopul nostru este popularizarea categoriei de produse local & craft și susținerea acestor artizani ai gusturilor bune

Degustări & Evenimente
Ne-am gândit însă să creăm și un mic spațiu în care să poți descoperi aceste produse și istoria lor într-o atmosferă caldă.

Aventurile cu urșii sunt degustări de bere potrivite pentru:

cei care vor să încerce o alternativă delicioasă a berilor industriale
cunoscătorii care vor să descopere mai multe stiluri
o ieșire la bere cu echipa într-un format inedit, surprindeți colegii cu un format interesant în care veți descoperi o altă latură a berii
Pentru evenimente speciale precum întâlniri cu berarii sau vinificatorii de la noi urmărește paginile noastre de pe Facebook și Instagram pentru a fi primul care află despre ele

Subcategorii: Cafenele
Cuvintele cheie: Wi-Fi, Terasă, Livrare, Parcare, Băuturi Alcoolice, Băuturi Nealcoolice.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Restaurant NOROC Bălți
Restaurant NOROC Bălți

Un local superb, care se ridică la cele mai înalte așteptări. Experiența și atenția la detalii ne recomandă!

Bălți
Companie VINO PIZZA AND WINE
VINO PIZZA AND WINE

Vinopizza este un restaurant cu specific italienesc, un local care se specializează pe producerea și vânzarea pizzei la bucată. De asemenea, au un asortiment bogat de vinuri de la micii producători din Moldova.

Chișinău
Companie Se vinde Teren intravilan
Se vinde Teren intravilan

Teren intravilan 50mp cu deschidere înspre r-ul Nistru .Este un teren unde îți poți construi o casă sau  o vilă  pentru ați petrece vacanța de vară .Acest teren îți mai oferă posibilitatea de ați face un lac și de ați amenaja lacul asă cum dorești tu. Deci pentru pasionații și iubitorii de natură acest teren este ideal!, pentru ați petrece timpul cît mai frumos.

Dubăsari