Descrierea companiei

Timp de 8 ani, creăm un loc pentru care vrem să trăim!

Aquaterra este o abordare cuprinzătoare a sănătății și frumuseții.
Aquaterra este o echipă de profesioniști cu înaltă calificare.
Aquaterra este o întruchipare demnă a celor mai recente tehnologii, nivel premium și servicii de calitate.

 
Dacă alegi, alege cel mai bun!

Subcategorii: Fitness
06 Iun 2023

Un abonament la sala de sport Aterra este una din cele mai bune investiții în sănătatea mea. În plus, la ei poți achiziționa și un abonament la bazin de înot în Chișinău la un preț destul de bun, zic eu. O sală de fitness care merită vizitată!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
06 Iun 2023

Мы с мужем занимаемся фитнесом в спортзал в Кишиневе Aterra и нам нравится у них абсолютно все. Этот фитнес клуб самый лучший в городе, так что рекомендуем всем спортзал Aterra!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
05 Mai 2023

O sală fitness care cu adevărat merită vizitată. La ei găsiți unele dintre cele mai mari bazine de înot în Chișinău, dar și un abonament la sală cu antrenor personal care la sigur o să vă aducă rezultate frumoase!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie Acvila Sport S.A.
Acvila Sport S.A.

Acvila Sport – sunt lideri în segmentul de echipament, articole și accesorii pentru toate tipurile de sport. Stocurile companiei cuprind o gamă variată de produse la prețuri mai mult decât accesibile.Datorită sistemul exclusiv de reduceri, calității impecabile și a gamei largi de produse, colaborează strâns cu sportivi de performanță și talie mondială, renumite cluburi sportive, instituții de învățământ. Mai mult decât atât – consultanții Acv

Chișinău
Companie TOP21 Moldova
TOP21 Moldova

TOP21 Moldova se prezintă ca o platformă cu informații despre pariurile sportive și casele de pariuri care operează în Moldova. Aici puteți găsi cele mai recente clasamente ale caselor de pariuri, recenzii aprofundate ale fiecărui operator, recenzii de la jucătorii reali, precum și afla despre cele mai noi bonusuri, promoții, coduri promoționale și aplicații mobile de la brandurile populare. Pentru cei care încep călătoria în lumea pariurilor, există o "Bază de cunoștințe&

Chișinău
Companie Exclusive Dance
Exclusive Dance

Dansuri pentru copii, adolescenți și dansuri pentru adulți în Chișinău - Centru și Botanică. Toate stilurile și vârstele, Eminescu 54, Zelinsky 36/4. Serviciile noastre: - Dansuri pentru copii, adolescentți și adulți! - Lecții de dans particulare și in grupa. - Dansatori profesioniști.- Dansul mirilor - primul dans! Repede și ușor.

Chișinău