Descrierea companiei

Timp de 8 ani, creăm un loc pentru care vrem să trăim!

Aquaterra este o abordare cuprinzătoare a sănătății și frumuseții.
Aquaterra este o echipă de profesioniști cu înaltă calificare.
Aquaterra este o întruchipare demnă a celor mai recente tehnologii, nivel premium și servicii de calitate.

 
Dacă alegi, alege cel mai bun!

Subcategorii: Fitness
06 Iun 2023

Un abonament la sala de sport Aterra este una din cele mai bune investiții în sănătatea mea. În plus, la ei poți achiziționa și un abonament la bazin de înot în Chișinău la un preț destul de bun, zic eu. O sală de fitness care merită vizitată!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
06 Iun 2023

Мы с мужем занимаемся фитнесом в спортзал в Кишиневе Aterra и нам нравится у них абсолютно все. Этот фитнес клуб самый лучший в городе, так что рекомендуем всем спортзал Aterra!

5.0
A fost această
recenzie utilă?
05 Mai 2023

O sală fitness care cu adevărat merită vizitată. La ei găsiți unele dintre cele mai mari bazine de înot în Chișinău, dar și un abonament la sală cu antrenor personal care la sigur o să vă aducă rezultate frumoase!

5.0
A fost această
recenzie utilă?

Alte companii

Companie Flamingo
Flamingo

Dansuri pentru copii si adulti! Lectiile particulare si in grupa. Botanica / centru 060034049 inscriere !-Dansul mirilor -repede si usor. - Dansatori profesionisti.

Chișinău
Companie TOP21 Moldova
TOP21 Moldova

TOP21 Moldova se prezintă ca o platformă cu informații despre pariurile sportive și casele de pariuri care operează în Moldova. Aici puteți găsi cele mai recente clasamente ale caselor de pariuri, recenzii aprofundate ale fiecărui operator, recenzii de la jucătorii reali, precum și afla despre cele mai noi bonusuri, promoții, coduri promoționale și aplicații mobile de la brandurile populare. Pentru cei care încep călătoria în lumea pariurilor, există o "Bază de cunoștințe&

Chișinău
Companie Passion Dance - Școală de dansuri
Passion Dance - Școală de dansuri

Nu există elevi care să nu poată să învețe,Există profesori care nu pot explica corect !

Chișinău