Descrierea companiei

Compania noastră "Aeroplan.md" oferă o gamă variată de servicii, printre care:
Tipărire color, imprimare în format mare pe un plotter, realizare de cărți de vizită, calendare, invitații, copiere, scanare, laminare, tipărire documente, legare la un arc, legare de diplome, fotografii, fotografii pe documente, elaborare de machete de design

Realizarea de imagini pe produse de suveniruri: cupe, tricouri, puzzle-uri, farfurii, perne, imprimare de zână. Acest sortiment este în continuă expansiune.

Acest serviciu este conceput pentru a restabili cartușele și a preveni imprimarea Serviciul aeroport oferă persoanelor fizice și juridice realimentarea și restaurarea jetului de cerneală și a laserului. Stăpânul nostru înlocuiește tetalele uzate cu altele noi.

Un alt domeniu al companiei noastre
Digitizarea oricăror casete video și filme pe DVD.

Vânzarea de modele de bancuri prefabricate: rezervoare, aeronave, nave etc.
*** Cooperarea cu persoanele juridice, orice formă de plată, disponibilitatea TVA.

Vom fi bucuroși pentru noii Kazazs și suntem deschiși cooperării!

Cuvintele cheie: Foto Studio.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie UNITE GROUP
UNITE GROUP

UniteGroup  oferă o gamă largă de servicii pentru proiectarea și dezvoltarea site-urilor care sunt implementate folosind cele mai noi tehnologii și experiență profesională. UniteGroup vă va ajuta să construiți  marca companiei  și să îmbunătățiți prezența online a acesteia.

Bălți
Companie Ritus - Servicii Funerare Complete
Ritus - Servicii Funerare Complete

Ritus 14888 - pompe funebre de la compania «Ritus-AV» în Chişinău, (Moldova). Servicii şi accesorii funerare. Organizarea înmormântării.

Chișinău
Companie USA Link System
USA Link System

Compania USA Link System, înființată în Statele Unite ale Americii în anul 2004, se dezvoltă cu mari succese pe piața internațională. La moment, compania are filiale în mai multe țări, printre care: India, Philipine și Republica Moldova. Oficiul din Moldova a fost deschis în anul 2013 în Bălți, al doilea oraș după Chișinău. La moment, acesta numără peste 30 de angajați, în frunte cu 2 manageri și 1 administrator. Compania oferă creștere pe plan profesion

Bălți