Descrierea companiei

Compania noastră "Aeroplan.md" oferă o gamă variată de servicii, printre care:
Tipărire color, imprimare în format mare pe un plotter, realizare de cărți de vizită, calendare, invitații, copiere, scanare, laminare, tipărire documente, legare la un arc, legare de diplome, fotografii, fotografii pe documente, elaborare de machete de design

Realizarea de imagini pe produse de suveniruri: cupe, tricouri, puzzle-uri, farfurii, perne, imprimare de zână. Acest sortiment este în continuă expansiune.

Acest serviciu este conceput pentru a restabili cartușele și a preveni imprimarea Serviciul aeroport oferă persoanelor fizice și juridice realimentarea și restaurarea jetului de cerneală și a laserului. Stăpânul nostru înlocuiește tetalele uzate cu altele noi.

Un alt domeniu al companiei noastre
Digitizarea oricăror casete video și filme pe DVD.

Vânzarea de modele de bancuri prefabricate: rezervoare, aeronave, nave etc.
*** Cooperarea cu persoanele juridice, orice formă de plată, disponibilitatea TVA.

Vom fi bucuroși pentru noii Kazazs și suntem deschiși cooperării!

Cuvintele cheie: Foto Studio.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Vefasistem - Producător de ferestre și uși
Vefasistem - Producător de ferestre și uși

VEFASISTEM ofera o gama larga de ferestre termopan, instalarerea acestora, balcoane la chee si un spectru larg de servicii in domeniu. Compania „VEFASISTEM”, specializată în fabricarea tâmplăriei PVC. Producem FERESTRE și UȘI PVC la cele mai accesibile prețuri Măsuri gratuite Livrare, montare absolut gratuit Profil German: Trocal/Kоmmerling Oferim garanție pentru lucrările realizate REDUCERI plăcute pentru fiecare client Lucrăm în orice regiune a Moldovei!

Chișinău
Companie Elitgran SRL
Elitgran SRL

Elitgran Monumente Funerare din granit, Cavouri Funerare, Complexe Funerare, Monumente la comanda, preturi cinstite, abordare individuala, Moldova si Chisinau.

Chișinău
Companie Imprumut.md
Imprumut.md

Specializaţi în acordarea creditelor nebancare. Clienții primesc ușor și rapid suma de bani solicitată. Găsim soluții individuale la cererea clientului.

Chișinău