Descrierea companiei

Firmă cu experiență în servicii de închirieri platforme pentru lucru la înalțime. Oferim clientțlor noștri soluții profesionale pentru lucru la înalțime. 

Ce facem?
Compania noastră oferă servicii de închiriere a ascensoarelor și platformelor pentru lucru la înălțime. Dacă sunteți interesat de ascensoare de înaltă calitate, care se mențin la un nivel înalt, atunci noi suntem soluția dvs.! ACCESREAL SRL 

La baza afacerii noastre se află întotdeauna abordarea atentă de către personalul nostru a fiecărui client. Înțelegând pe deplin domeniile largi de aplicare a acestor echipamente, noi oferim o soluție individuală,  pentru a vă face munca cât mai sigură posibil.

În oferta noastră veți găsi ascensoare cu foarfecă articulate sau telescopice.
Ce reprezentăm?
Se crede că reprezentăm competență, seriozitate, responsabilitate, punctualitate și vastă experiență în închirierea de ascensoare în orașul Chișinău și în toate regiunile Republicii Moldova.
Cum arată flota de echipamente pe care le oferim spre închiriere?
ACCESREAL SRL vă oferă o gamă largă de ascensoare de diferite dimensiuni. Mai mult, calitatea serviciilor noastre de închiriere a platformelor sau ascensoarelor se îmbunătățește constant.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie Solar.md
Solar.md

Portal despre energia solară în Moldova. Stația solară vă va permite să fiți mai independenți de companiile care furnizează energie electrică.

Chișinău
Companie Manole Estate
Manole Estate

Companie imobiliară Manole Estate Înainte de a lua o decizie, este important să înțelegeți care sunt avantajele și dezavantajele reale ale unui împrumut ipotecar. Și care dintre ele joacă rol în cazul Dumneavoastră. Pentru că situațiile sunt foarte ambigue. Proprietatea unui imobil – deveniți proprietarul imobilului. Mai ușor de negociat când apar probleme cu banii – puteți solicita până la 6 luni de „vacanță” de la banca, dacă apar dif

Chișinău
Companie kamin.md
kamin.md

Magazinul online "Kamin.md" este magazin specializat de șemineuri din Moldova. Organizatorul proiectului este firma "ElitCamin".

Chișinău