Descrierea companiei

Firmă cu experiență în servicii de închirieri platforme pentru lucru la înalțime. Oferim clientțlor noștri soluții profesionale pentru lucru la înalțime. 

Ce facem?
Compania noastră oferă servicii de închiriere a ascensoarelor și platformelor pentru lucru la înălțime. Dacă sunteți interesat de ascensoare de înaltă calitate, care se mențin la un nivel înalt, atunci noi suntem soluția dvs.! ACCESREAL SRL 

La baza afacerii noastre se află întotdeauna abordarea atentă de către personalul nostru a fiecărui client. Înțelegând pe deplin domeniile largi de aplicare a acestor echipamente, noi oferim o soluție individuală,  pentru a vă face munca cât mai sigură posibil.

În oferta noastră veți găsi ascensoare cu foarfecă articulate sau telescopice.
Ce reprezentăm?
Se crede că reprezentăm competență, seriozitate, responsabilitate, punctualitate și vastă experiență în închirierea de ascensoare în orașul Chișinău și în toate regiunile Republicii Moldova.
Cum arată flota de echipamente pe care le oferim spre închiriere?
ACCESREAL SRL vă oferă o gamă largă de ascensoare de diferite dimensiuni. Mai mult, calitatea serviciilor noastre de închiriere a platformelor sau ascensoarelor se îmbunătățește constant.

La moment compania nu are recenzii. Fiți primul!

Alte companii

Companie WinproService - Reparația Geamurilor și Ușilor din PVC
WinproService - Reparația Geamurilor și Ușilor din PVC

Reparația geamurilor și ușilor din PVC de orice complexitate.Întreținerea și reparația unui geam îți oferă o izolare termică mai bună a spațiului, micșorarea zgomotului și restabilirea stării inițiale de funționare. BENEFICIILE WINPRO SERVICE: 15 ANI EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIUÎntreaga echipă este formată din specialiști cu ani de experiență și sute de geamuri reparate până acum. UTILIZĂM DOAR MATERIALEDE CALITATE ÎNALTĂToate piesele de schimb utilizate la repa

Chișinău
Companie Glucose
Glucose

Servicii de control și gestionare a afacerii și clienților. Analiza calitativă a proceselor de măsurare a companie cu ajutorul unui sistem de management.  

Chișinău
Companie Megatest
Megatest

Stația de Control Tehnic "Megatest" oferă servicii de testare tehnică a vehiculelor. Toți clienții sunt deserviți cu profisionalism de către personalul înalt calificat. Activitatea noastră contribuie la îmbunătățirea siguranței rutiere.

Chișinău