header

Compania Dvs merită mai multă promovare online!

Compania sau brandul Dvs poate fi exact ceea ce caută consumatorii pieței. Creați gratuit profilul companiei Dvs pe Lista.md și bucurați-vă de promovarea online și multe alte beneficii serviciilor de marketing.

Adăugați compania Dvs

Despre Lista.md

Lista.md – platforma oportunităților pentru toate companiile din Republica Moldova! Scopul principal al platformei este promovarea companiilor cu servicii de marketing online și informarea consumatorilor despre afacerea, oferta, evenimentul produsul, serviciul Dvs. Prin intermediu Lista.md veți răspândi informațiile adăugate pe pagină companie în mod simplu, rapid și gratuit.
Beneficii

Beneficii Lista.md

benefit_1

Lista.md este ușor de utilizat

În doar câteva minute oferta, evenimentul, întrebarea sau răspunsul la o întrebare vor fi publicate și promovate în mediul online, ceea ce vă permite să informați imediat un număr mare de consumatori ai pieței și să creșteți popularitatea brandului cu servicii de marketing online. Profilul companiei Dvs va îndeplini cu succes sarcina de a atrage clienți noi.
benefit_2

Lista.md contribuie la
creșterea popularității
Brandului

Promovează, promovează și iarăși promovează. Aceasta este strategia de marketing online. Cu cât mai multă activitate pe pagina companiei cu atât mai multă promovare, iar brandul Dvs va avea mai multe șanse să ocupe o poziție de top. Postările promovate de Lista.md vă vor crește numărul vizitatorilor care pot deveni ușor clienți fideli.
benefit_3

Lista.Md creează noi conexiuni

Fiți mereu la îndemâna consumatorilor pieței. Este important ca pagina companiei să conțină datele de contact pentru ca utilizatorii care sunt interesați de produsele sau serviciile companiei Dvs să aibă la îndemâna toată informațiile necesare despre compania Dvs.

Recenziile
companiilor promovate

În urma colaborării cu Lista.md am înregistrat o majorare a fluxului de vizitatori pe site și am crescut nivelul de recunoaștere a numelui companiei noastre pe piața. Recomandăm Lista.md ca un instrument eficient de promovare a afacerii dumneavoastră.
Termodinamic Trade SRL
Termodinamic Trade SRL
Lista.md reprezintă într-adevăr companiile de top. Este accesibil și ușor de utilizat pentru orice consumator de bunuri, produse sau servicii pe placul tuturor. Lista.md mulțumim de colaborare, sunteți o echipă de chipuri frumoase și de succes!!! SRL Giuliart recomandă cu încredere!
Giuli-Art SRL
Giuli-Art SRL
Очень приятно иметь дело с таким ответственным сайтом, как Lista.md! Наше сотрудничество с Lista.md началось не так давно, но первые результаты не заставили себя ждать. Сотрудничество обязательно продолжим, потому что это один из очень эффективных ресурсов для продвижения и развития нашей компании!
Top Climat SRL
TopClimat SRL
Lista.md это отличный партнер в развитии бизнеса. Сайт промоутер который помог нам занять хорошие рейтинги в сетях интернета. Наши товары и мероприятия с помощью lista.md все чаще появляются на страницах Facebook, vk, ok, instagram и google. Рекомендуем и Вам сотрудничать с такой опытной и ответственной компанией!
Bagassa
Bagassa
28072
Utilizatori
8300
Oferte
2563
Întrebari
benefit_3

Începeți
promovarea Afacerii

Numai așteptați! Creați acum Gratuit profilul companiei Dvs, alăturați-vă companiilor de Top care deja se bucură de promovare online și continuă să-și promoveze ofertele și evenimentele pe www.lista.md

Vreau să încep promovarea companiei

Acum