Описание компании

RE/MAX este o rețea internațională de birouri francizate deținute și operate în mod independent. În calitate de lider global al industriei, deschidem ușile agenților și aducem clienții noștri acasă. Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți imobiliare decât RE/MAX.

Подкатегории: Риэлторские услуги
Ключевые слова: Агентства Недвижимости.
11 Июл 2024

Deschiderea unei francize RE/MAX în Chișinău a fost cea mai bună decizie de afaceri pe care am luat-o. Sistemul lor de suport și training este impecabil, iar recunoașterea brandului atrage clienți de calitate. Cu ajutorul RE/MAX, afacerea mea imobiliară a crescut semnificativ într-un timp foarte scurt.

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
23 Апр 2024

Am fost extrem de mulțumit de serviciile oferite de echipa RE/MAX Moldova în procesul de vânzare a apartamentului meu în Chișinău. Profesionalismul și dedicarea lor au fost impresionante, iar rezultatele au fost excelente. Recomand cu încredere agenția lor imobiliară tuturor celor care caută soluții eficiente pentru vânzarea de imobile în Chișinău.

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
20 Мар 2024

RE/MAX Moldova este cea mai bună alegere pentru cei care caută spații industriale de vânzare sau teren de vânzare. Serviciile lor profesionale și experiența vastă în domeniul imobiliar asigură o tranzacție transparentă și avantajoasă.

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Предложения

Все предложения
Другое
Предложение - Квартиры 2 комнаты, Квартиры Bubuieci, Дома Stăuceni
Жильё
Предложение - Квартира, Земельный участок Продажа
Квартира, Земельный участок Продажа
RE/MAX Moldova
167 д 2 ч
1
Кишинёв
Жильё
Предложение - Лучшие предложения по продаже квартир

Другие компании

Компания Skladovka.md
Skladovka.md

Skladovka MD — современный городской склад для надежного хранения личных вещей и бизнес-имущества.

Кишинёв
Компания Palace Construct SRL
Palace Construct SRL

PALACE CONSTRUCT - servicii de instalare a sistemului de încălzire, canalizare, apeduct și ventilare.Compania PALACE CONSTRUCT SRL, oferă servicii de instalare a sistemului de încălzire, canalizare, apeduct și ventilare.Ținând cont de experiența, calificarea personalului și rezultatele proiectelor anterioare, considerăm că o colaborare, nu poate fi decât benefică, atât pentru dumneavoastra cât și pentru noi.

Кишинёв
Компания Termo Control
Termo Control

Termo Control выполняет монтажные работы кондиционерах и тепловых электростанциях.

Кишинёв