Описание компании

Estate Invest Company este o companie de CONSTRUCŢII şi DEZVOLTARE IMOBILIARĂ cu sediul în Chișinău, fiind unul din cei mai pragmatici antreprenori generali din Moldova. De-a lungul anilor, am executat diverse construcții în parteneriat cu alte companii executând lucrări calitative și în termeni stabiliți. Astăzi, tindem a fi dezvoltatorii principali de piaţă capabil sa finalizeze proiecte complexe şi inovatoare la cele mai înalte standarde, incluzând contrucții civile şi dezvoltări imobiliare.

Estate Invest Company se mândreşte cu managementul său performant şi cu personalul înalt calificat, având simțul de răspundere, respectul tradiției și al onoarei, grija pentru detaliu și dragostea pentru munca bine făcută, implementând permanent tehnologii noi şi promovand o puternică cultură organizationala. Brandul nostru înseamnă performanta în finalizarea la timp si in mod profesionist a proiectelor, cu ajutorul unei game complete de servicii în domeniul construcţiilor şi dezvoltării imobiliare.

Ключевые слова: Агентства Недвижимости, Продажа, Покупка, Прокат, Архитектура.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания SMART ECONS S.R.L.
SMART ECONS S.R.L.

    НАШИ УСЛУГИ:·        Капитальное строительство ·        Кровельные и фасадные работы ·        Дизайн интерьеров и экстерьеров ·        Внутренняя и внешняя отделки ·        Благоустройство территории ·        Конструкции из металла и дерева

Кишинёв
Компания Forrest.Center
Forrest.Center

Интернет-магазин товаров для строительства и ремонта с доставкой по Молдове.

Кишинёв
Компания Amber
Amber

Amber-Term este un magazin la Ciocana de materiale și echipamente pentru sistemele de alimentare cu apă și căldură, precum și echipamente de climatizare. Sortimentul include produse de la cei mai importanți producători din lume, iar angajații sunt adevărați profesioniști.

Кишинёв