Описание компании

Compania KROVTEH SRL - lider pe piața națională a materialelor de construcție și asamblare a acoperișurilor pentru case și blocuri de locuit. Ne ghidăm în activitatea noastră de profesionalism, calitate și diversitate. Portofoliul produselor noastre este unul extins, fiind format din țiglă metalică (perfectă pentru acoperișurile spațiilor locative sau industriale), tablă profilată (perfectă pentru garduri, acoperișuri) și accesorii. Fiecare detaliu este conceput cu grijă și atenție la detalii, ceea ce garantează o longevitate și o utilizare îndelungată.

Fiecare item tehnic este construim conform standardelor europene de calitate, ceea ce nu doar asigură durabilitatea acoperișului unei locuințe, ci și permite protecția întregii locuințe de intemperiile meteorologice care pot apărea. Sistemele noastre pluviale și accesoriile adiacente sunt ușor de integrat într-un acoperiș care va asigura integritatea casei tale. În plus, beneficiezi de cele mai avantajoase prețuri de pe piață și de garanția noastră ca producători cu experiență de peste 20 de ani.

KROVTEH SRL - acoperișuri rezistente pentru case fericite!

Ce oferim noi:

Calitate

Țigla metalică, tabla profilată și accesoriile pe care le creăm corespund standardelor naționale și internaționale de calitate, iar garanția oferită de producător asigură exploatarea de lungă durată și fără griji. Fiecare element constitutiv este conceput ținând cont de parametrii de calitate prestabiliți la nivel european, deci acoperișul final va răspunde necesităților tale pentru minim câteva decade.

Diversitate

Portofoliul KROVTEH SRL acoperă cele mai diverse tipuri de țiglă metalică potrivită pentru acoperișurile caselor și a blocurilor locative, dar și industriale. Pentru garduri și stabilimente conexe găsești cele mai diferite tipuri de tablă profilată și, evident, accesorii pentru asamblare.

Accesibilitate

Produsele KROVTEH SRL sunt acum mai aproape de tine, deoarece acestea îți vor fi livrate și integrate în acoperiș, într-un termen de executare convenabil. Lasă grija ta pe mâinile unor profesioniști.

Profesionalism

Investiția ta într-un acoperiș de calitate se va răscumpăra rapid, dacă alegi să lucrezi cu niște profesioniști. Echipele KROVTEH SRL stau la dispoziția ta pentru a construi acoperișuri de diversă complexitate.

Подкатегории: Строительство и ремонт
18 Фев 2022

Aveam dubii cu privire la tipul acoperișului de care am nevoie. După o scurtă vizită la Krovteh SRL, lucrurile au devenit clare în doi timpi și trei mișcări. Am ales rapid produsele, tipul de accesorii din metal pentru acoperiș și serviciile de montaj. Atât. scurt, clar și cuprinzător. Recomand! 10 din 10.

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
11 Ноя 2021

Dacă mă întreba cineva jumătate de an în urmă la cine aș fi apelat pentru un acoperiș calitativ, n-aș fi știut să răspund. Acum îi recomand cu încredere pe cei de la KROVTEH SRL. Am ales țigla metalică din care să fie făcut acoperișul casei noastre și ne-am bucurat să vedem cât de calitativ și estetic a fost realizat acesta. În plus, vă mulțumim pentru sistemul pluvial care a depășit așteptările noastre. Acum nu ne mai temem de schimbările climaterice. Mult succes!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?
11 Ноя 2021

Ne bucurăm cu întreaga familie de rodul muncii dumneavoastră. Avem în sfârșit deasupra capului un acoperiș calitativ, bine aranjat, din materiale de înaltă calitate. În plus ne-ați economisit timp și bani și acum am scăpat de grija viitoarelor reparații. Mulțumesc!

5.0
Был ли этот отзыв
вам полезен?

Другие компании

Компания Ducont Contabilitate SRL
Ducont Contabilitate SRL

Ducont это компания, предоставляющая бухгалтерские услуги и консультацию в области финансового учета. Благодаря накопленному опыту, работе и динамизму, непрерывному обучению, подготовке по вопросам налогообложения и учет, к нам присоединяются компании из разных областей деятельности: IТ, производство, импорт, дистрибуция, реклама и полиграфия, торговля, парикмахерские и салоны красоты.

Кишинёв
Компания CIARTS-MEDIA SRL
CIARTS-MEDIA SRL

Companie de publicitate vizuală și poligrafie Servicii de multiplicare Cifrarea casetelor Servicii foto & video

Кишинёв
Компания De Suflet - pachete parastas
De Suflet - pachete parastas

Организация поминальных пакетов с бесплатной доставкой по Кишиневу. Поминальные обеды и помана с доставкой в указанное место.

Кишинёв