Описание компании

Salut! Suntem echipa IdeaHome ! Ideahome.md·Среда, 28 ноября 2018 г.Ne place să creăm emoții în locuința ta, indiferent dacă este vorba de apartament, casa, oficiu sau spațiu comercial. Pentru noi a face reparație, nu înseamnă doar a schimba tapete, a zugrăvi pereți sau a schimba teracota în baie. Noi schimbăm imaginea și atmosfera spațiului, aducem confortul în lumea ta.Dacă v-ați hotărât să faceți reparație, echipa noastră vă stă la dispoziție !Noi oferim un spectru larg de servicii și experți cu o experiența de peste 10 ani în domeniu reparațiilor, construcțiilor și designului interior, care vă ţin mai departe de grijile căutării contractanților pentru fiecare tip de lucrări și a materialelor potrivite:- Lucrări de construcții, reparatii și renovare;- Elaborarea schitei de proiect și planului tehnic de design 2D,   vizualizarea 3D și -Replanificarea spațiului;- Selectarea materialelor de construcții.

Ключевые слова: Крыша, Дизайн Интерьера И Экстерьера, Электроника И Ремонт, Архитектура.

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Oleavit Lux S.R.L
Oleavit Lux S.R.L

v  LUCRARI DE INSTALATII ELECTRICE, v  INSTALATII SANITARE SI INCALZIRE  SI TELECOMUNICATII , v  INTRETINEREA SI INLOCUIREA SISTEMELOR CU  DESERVIRE TEHNICA, v  LUCRARI DE CONSTRUCTII, SI DEMOLARE SI ZUGRAVELI, v  ALTE LUCRARI DE INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII,CU LUCRARI SPECIALE v  LUCRARI SPECIALE PENTRU CONSTRUCTII,SI MONTARI v  LUCRARI A DRUMURILOR SI AUTOSTRAZILOR CU DESERVIRE,INTREATINERE v  LUCRARI DE VOPSIRE MECANIZATA SI MANUALA v  A

Кишинёв
Компания Fotostyle.md
Fotostyle.md

Печать фотографий осуществляется в японской фотолаборатории Noritsu 2901QSS. Эта фотолаборатория позволяет печатать фотографии высочайшего качества. Фотографии печатаются в течении 24 часов с момента заказа. фотография сохраняет свой цвет в течении 100 лет.

Кишинёв
Компания O.C.N. Credite Pentru Toți SRL
O.C.N. Credite Pentru Toți SRL

Credite de consum, creditare nebancară responsabilă, calcularea gradului de înadtorare ți stabilirea capacității de plată a clientului.

Кишинёв