Описание компании

www.flamingo-dance.md 

НАШИ УСЛУГИ :Dansuri pentru copii si adulti! Lectiile particulare si in grupa.Танцы для детей и взрослых! Индивидуальные уроки любой стиль. Групповые занятия.
Botanica / centru. Ботаника / центр 
Tel :  060034049 
- Dansul mirilor - первый танец -обучение! Repede si usor. Быстро и легко.
- Танцоры профессионалы на торжества! Dansatori profesionisti. Самая разнообразная программа , профессиональные танцоры  , выпускники Академии Искусств, мастеранты. 
Места в танцевальную группу ограничены.
Locurile sunt limitate. Ждем ваших деток и вас
  в прекрасный мир танца. #scoaladedans #flamingo #dansuri #dansatori #dancers #schooldance #Chisinau #танцы #танцоры #школатанцев

Подкатегории: Фитнес, Cпорт(Другое)

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания Passion Dance - Școală de dansuri
Passion Dance - Școală de dansuri

Nu există elevi care să nu poată să învețe,Există profesori care nu pot explica corect !

Кишинёв
Компания Aquaterra
Aquaterra

Timp de 8 ani, creăm un loc pentru care vrem să trăim! Aquaterra este o abordare cuprinzătoare a sănătății și frumuseții.Aquaterra este o echipă de profesioniști cu înaltă calificare.Aquaterra este o întruchipare demnă a celor mai recente tehnologii, nivel premium și servicii de calitate.  Dacă alegi, alege cel mai bun!

Кишинёв
Компания TOP21 Moldova
TOP21 Moldova

TOP21 Moldova se prezintă ca o platformă cu informații despre pariurile sportive și casele de pariuri care operează în Moldova. Aici puteți găsi cele mai recente clasamente ale caselor de pariuri, recenzii aprofundate ale fiecărui operator, recenzii de la jucătorii reali, precum și afla despre cele mai noi bonusuri, promoții, coduri promoționale și aplicații mobile de la brandurile populare. Pentru cei care încep călătoria în lumea pariurilor, există o "Bază de cunoștințe&

Кишинёв