Описание компании

Acvila Sport – sunt lideri în segmentul de echipament, articole și accesorii pentru toate tipurile de sport. Stocurile companiei cuprind o gamă variată de produse la prețuri mai mult decât accesibile.Datorită sistemul exclusiv de reduceri, calității impecabile și a gamei largi de produse, colaborează strâns cu sportivi de performanță și talie mondială, renumite cluburi sportive, instituții de învățământ. Mai mult decât atât – consultanții Acvila Sport ajută fiecare cumpărător să aleagă cele mai potrivite modele de echipament pentru orice tip de sport și pentru orice buget.Acvila Sport propune în exclusivitate mărfuri semnate de branduri mondiale din Europa, SUA, China, India și numai de calitate superioară. Aici NU veți găsi modele contrafăcute, replici sau copii. Totodată, datorită prețurilor atractive, clienții primesc o combinație admirabilă de calitate și preț, indiferent de bugetul sau modelele selectate.Politica companiei: un sport adevărat necesită echipament pe măsură. Acvila Sport – sportul tău începe aici!

В данный момент у компании нет отзывов. Будь первым!

Другие компании

Компания mammamia
mammamia

Магазины для беременных и кормящих мам в Кишиневе и Бельцах. Также доставляем по всей Молдове

Кишинёв
Компания Școala de fotbal pentru copii de la 3 ani TRACIA
Școala de fotbal pentru copii de la 3 ani TRACIA

Școala de fotbal pentru copii de la 3 ani TRACIA – Este o rețea privată de școli de fotbal pentru copii de la 3 ani cu filiale în sectoarele Telecentru, Buiucani, Botanica și Ciocana. TRACIA antrenează copiii după metode olandeze și pune accentul pe dezvoltarea multilaterală și pe disciplină. Mai multe detalii pe: TRACIA.md, pe pagina Facebook sau la numărul 069279777.

Кишинёв
Компания cadourionline
cadourionline

Доставка цветов от CadouriOnline в Кишиневе –  всегда  свежие цветы 24/24 по всей Молдове. Наши опытные флористы создают оригинальные и элегантные букеты, которые доставляются вежливыми курьерами в классических костюмах в любое удобное для вас время. При изготовлении букетов наши флористы придерживаются тенденций флористической моды и принципов цветовой гармонии. Свежие и прекрасные цветы, доставка которых осуществляется в любой населенный пункт Молдовы, представлены вам по досту

Кишинёв